Aabenraa Golfklubs absolut sejeste golfere hedder Astronauter

Fredag d. 18. september var en STOR dag – Astronauternes længe ventet overnatning.

16 energiske og forventningsfulde Astronauter var mere end bare klar til overnatningen! Der gik heller ikke lang tid før det velkendte klublokale var forvandlet til en ægte rumstation med madrasser, dyner, soveposer, puder, tasker og bamser. Ét hjørne af lokalet var forbeholdt briefing område og lade station.

Som bekendt, er de største missioner hemmelige, og det er begrænset hvad vi kan afsløre for forældre og bedsteforældre. Men voksenastronauter og fælles golfere må gerne få et lille indblik i Astronauternes hemmelige planer og træningstaktikker.

Kaptajnen var desværre blevet angrebet af i sidste øjeblik, og overlod styringen til vicekaptajnen og de trofaste hjælper. 16 astronautaspiranter og 5 voksenastronauter sørgede i fællesskab for en livlig, glad og hyggelig aften.

Hvad lavede vi så?

Der blev trænet på den store bane og par 3-banen og spiste ægte Astronautmad 🍕

Hul 18 er som bekendt et meget spændende hul – på godt og ondt. Astronauter angriber enhver udfordring med jubel og smil. Så der var intet andet en jubel, da næste plan afsløredes – skyde over søen på hul 18🎉Træning betaler sig, idet mange flere astronauter kom over søen i denne omgang. Voksenastronauterne fik også lov til at prøve – med astronauternes udstyr selvfølgelig. 🤣🤣
De få herrer der sad på terrassen, fik sig nogle gode grin J

Når man har 16 krudtugler der er sprængfyldt med energi, skal der kreative indslag til. De fleste astronauter havde taget en lommelygte med, og disse skulle luftes.
3, 2, 1! Løb ned af fairway på hul 10 – ned til det hvide hus forenden og tilbage ad hul 3🔦 🥥 Løb – det gjorde de! Hvor de finder energien spekulerer vi stadig over…

Tilbage til basen og endelig tid til kage, slik og ren astronauthygge. Helt naturligt, blev der dannet små hyggegrupper. Vi voksne var alle imponerede over hvor godt de store tog sig af de små – og ingen var glemt eller overset. Der blev hvisket, hygget og snakket, madrasser og dyner blev rykket rundt – med andre ord de var et stort rod af hygge! Kl. 22 slukkede lyset og selv de mest stædige Astronauter, måtte kapitulere.

Kl. 22.15 var der musestille og med undtagelse af et par stykker, sov alle astronauter. En fantastisk oplevelse!

Astronauter sover ikke længe – men hvem havde forventet det?

Kl. 6 blev lyden fra greenkeeperens rumfartøj alt for spændende og nogle astronauter listede sig hen til vinduerne for at spionere lidt. Der var stor enighed – sådan et fartøj ville de også køre! Formiddagen gik med fælles oprydning – de store hjalp de små. Samt vedligeholdelse af basale teknikker på driving range.

COVID-19

Selvfølgelig overholdt vi anbefalingerne ifm. Covid-19. Astronauter vaskede hænder ofte og sprittede af inden spisning. Slikposerne var individuelt pakkede med mindre individuelle poser, og der var navne på. Kun de voksne håndterede maden. Individuelle drikkevarer hvor de kunne skrive navne på. Afstand er svært når man er Astronaut og skal undvære mor og far. De børn der havde brug for et kram, fik også et kram!

Vi voksne er alle enige – der er dannet et stærkt fællesskab hos Astronauterne, og de er klædt på og klar til næste mission.

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.