Aabenraa Golfklubs seniorer på 2-dages tur

39 seniorer fra Aabenraa Golfklub har været på den årlige 2-dages tur – denne gang til Stensballegaard Golfklub og Horsens Golfklub med overnatning på Pejsegaarden i Brædstrup.

Torsdag gjaldt det Stensballegaard, som foruden store områder med højt græs bød på tordenvejr, kraftige byger og ind i mellem solskin.

Der blev spillet stableford i 2 rækker, og resultaterne blev:

A-rækken vandt Svend Erik Jensen med 32 point foran Finn Lassen med 31 point, Grethe Nielsen med 30 point og Finn Aagaard Andersen med 28 point.

I B-rækken vandt Hanni Gørup Eskildsen med 34 point foran Peter Skaarup med 33 point, Peter Vibe med 32 point og Yvonne Jensen med 31 point.

Udover golfen var fokus på hygge og socialt samvær i de hyggelige rammer på Pejsegaarden. Men at golfspillere også er konkurrencemennesker, det illustreredes fint af at selv efter en lang, blæsende dag på golfbanen, så skulle næsten alle deltagere naturligvis lige finde ud af, hvem der så også var den bedste bowlingspiller om aftenen på Pejsegaarden. 

Fredag skulle der så spilles i Horsens Golfklub – uden regn, let vind med enkelte skyer og 20 grader = perfekt golfvejr.

Igen blev der spillet stableford i 2 rækker med følgende resultater:

A-rækken vandt Svend Erik Jensen med 30 point foran N. Preben Pedersen med 27 point, Leif Nørgaard Lauridsen med 26 point og Ivan Meisner ligeledes 26 point.

I B-rækken vandt Yvonne Jensen med 32 point foran Hanni Gørup Eskildsen med 30 point, Marianne Hagedorn med 29 point og Jens Skov med 26 point.

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.