Blandet weekend for eliteholdene

Begge vore elitehold har været “i ilden” her i weekenden – og det med lidt blandet succes.

Damerne slog lørdag Ribe Golfklub med 7-1 på hjemmebane og lå derefter delt 1’er i gruppen sammen med Kaj Lykke Golfklub.

Søndag spillede de mod Nordborg Golfklub i Nordborg. Og det blev en spændende kamp som først blev afgjort i den sidste vigtige foursome. Den formåede Aabenraa’s damer at vinde med hele 7-5 hvilket også betød, at Aabenraa vandt hele kampen med 5-4.

Dermed har vore damer nu 6 point efter 4 kampe og fører dermed deres gruppe med samme point antal som Kaj Lykke, som søndag slog Ribe.

Herrerne slog lørdag Benniksgaard med 8-4 på hjemmebane og lå dermed delt 1’er i gruppen. Desværre gik det ikke helt så godt for om søndagen. Her spillede de på udebane mod det stærke hold fra Breinholdtgaard.

Modsat damerne, så tabte herrerne desværre den sidste foursome med sølle 2-1 hvilket betød, at Aabenraa tabte hele kampen 7-5. En delt match i den sidste foursome ville faktisk have betydet sejr til vore herre. Dermed har Aabenraa nu 4 point efter 4 kampe og indtager 3. pladsen i gruppen efter Breinholtgaard og Benniksgaard, der begge har 6 point.

Intet er dog afgjort for hverken damerne og herrerne endnu da der stadig venter 2 kampe i sidste spillerunde og der således stadig er 4 point at spille om. Sidste runde spilles den 17-18 august.

Vore elitehold stiller naturligvis altid op i ens beklædning og her vil damerne gerne takke Advokatfirmaet Fink for deres støtte til tøj. Hos herrerne er det MentorSyd der har gjort dette muligt, hvilket herrerne er meget taknemmelige for.

 

 

 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.