Der sker ikke kun nyt på banen….

Som mange nok allerede har fået med, så sker der mange ting på vores flotte bane lige nu. Blandt andet bliver der sat mange nye skilte op inklusive helt nye teested skilte på hvert teested. 

Med Michael “Speedy” Christensen som grafiker/tovholder og Henrik Petersen som dronefotograf (en stor tak til begge) samt frivillig indsat af andre mht. videoredigering og pålægning af afstande mm., er der kommet en hel del nye ting ud af hvad der blot skulle have været nye teested skilte.

Disse flotte nye skilte kommer nemlig ikke kun til at gøre gavn ude på banen. Måske har nogen allerede set det på hjemmesiden, men disse nye skilte danner også rammen for en helt ny baneguide på hjemmesiden. Dermed får specielt vore gæster nu en helt ny oplevelse ved besøg på vores hjemmeside og en langt større service hvad vores bane angår. Du kan se den nye baneguide her. (åbner i nyt vindue)

På den nye baneguide ses også, at der forefindes en QR-kode på oversigten af hvert hul. Denne kode findes også ude på banen og når denne scannes, så åbner der sig straks en fly by video af det respektive hul spilleren står på. Dermed kan alle – medlemmer som gæster – allerede på teestedet se hele hullet og vide, hvilke “farer” der lurer derude. Alle flybys er forsynet med hul numre, hcp index samt en del afstandsmål på hullet. 

Disse flybys er naturligvis ikke begrænset til at kunne ses på banen. Vi har samlet alle på en side på hjemmesiden, som findes under hovedmenupunktet “Banen”. Dermed kan igen specielt vore gæster også visuelt se hullerne, inden de besøger vores banen. Du finder alle flybys her (åbner i nyt vindue)

Vi håber, at alle vore gæster vil tage godt imod de nye tiltag på banen og at alle vore medlemmer vil gøre deres gæster opmærksomme på disse ting, inden de kommer på banen og under runden. 

Samtidig retter Aabenraa Golfklub en stor tak til de frivillige, der har været indblandet i produktionen af disse tiltag. Skulle vi have været ude på markedet og købe sådanne løsninger havde det ikke været en billig affære. 

Rigtig god fornøjelse 🙂 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.