Det sker på banen lige nu….

Kære golfere.

I denne besked vil jeg informere jer en smule om hvad vi greenkeepere får vores dage til at gå med, hvad vi har lavet indtil videre og hvad der de næste par uger vil komme til at ske.

Dem der har haft deres udstyr ude i det fri her i 2020 ville have lagt mærke til at teestederne har fået en omgang. De er blevet prikket, eftersået, topdresset og gødet, desværre har kragerne på Løjt været ganske meget efter dem, så de trængte til lidt ekstra god behandling.

De nye skilte er så småt ved at være på plads ved teestederne og man må sige at de pynter en hel del mere end de gamle.

Henrik Jespersen lister også rundt ude på anlægget og får stille og roligt lagt de nye fliser der skal udgøre basen for vores nye bænk/boldvasker/skraldespand områder, dem glæder vi os til at se når de er færdige.

Der er også ved at blive produceret nye henvisningsskilte, Speedy er torvholder/kreatør(hvilket han forresten også var på teestedsskilte), så det bliver også en ny flot detalje.

Fairways er alle sammen blivet klippet 2 gange i år og de begynder at ligne noget vi kan spille på. Vi har vertidrænet halvdelen af hul 16, toppen af hul 9/13 en ekstra omgang så de er klar til at få noget sand og forhåbentligt vil vores lille forsøg give et godt resultat. Fairways vil blive gødet næste gang det giver regn.

Mange steder på banen er ramt af mos efter en laaaang regnvejrs periode, disse arealer er også blevet vertidrænet en ekstra gang og allerede nu ser vi tegn på bedring i vækst.

Vores bunkers skal vi i den næste periode have kantet, fyldt ekstra sand i og ellers gjort pæne. hvis nogen har lyst til at hjælpe, så kontakt mig gerne. Reglen i disse tider er blot at man møder op som enkelt person, eller sammenlevende par.

Greens er i skrivende stund ved at blive proppet, det går fremad, men vi savner uden tvivl vores frivillige team fra sidste år. Når greens er blevet proppet, så vertikalskærer vi dem, topdresser, eftersår og giver dem gødning. Greens er kommet sig super fint efter “vinteren” og nu glæder vi os bare til det giver lidt mere varme og at vi igen kan komme ud og putte på dem.

Udover det, så har vi en masse andre opgaver der skal løses i form af rough der skal klippes, vand der skal tilbage på vandingsanlægget og ellers skal hele banen bare klippes så den er super fin til i igen kommer herud. 

Vi glæder os til at se jer igen.

Med Venlig Hilsen 
Greenkeeperne.

Udgivet i Greenkeeper, Nyt fra Aabenraa Golfklub.