Er Tirsdagspigerne i Aabenraa Golfklub noget for dig?

Selvom sæsonen desværre snart er ovre vil det for dig som kvindeligt medlem i Aabenraa Golfklub – nyt eller erfaren / ung eller ældre – være en rigtig god ide at bruge “pausen” til at overveje, om du ikke skulle være en del af en fantastisk social Klub-i-Klubben kun for kvinder fra starten af 2020 sæsonen.

Solheim Cup 2016

Tirsdagspigerne i Aabenraa Golfklub har bestået lige siden klubben blev stiftet og banen var klar til spil helt tilbage i 2005. I 2020 er det dermed klubbens – og Tirsdagspigernes – 15 års jubilæum.

Siden da har Tirsdagspigerne været en stor aktiv del af det sociale liv i Aabenraa Golfklub og har været samlingspunkt omkring en masse aktiviteter for kvinderne – og alle medlemmer – i Aabenraa Golfklub. Det arrangeres alt lige fra Bankospil, Venskabsmatcher, den årlige udflugt med overnatning, den interne Solheim Cup, matcher mod Herreklubben og meget mere.

Og selvom der eksisterer et seperat udvalg til dette, så er Tirsdagspigerne en rigtig stor del af den årlige indsamling til Pink Cup og Støt Brysterne via Kræftens Bekæmpelse.

Klubbens formål er fastlagt i deres vedtægter og lyder således:

Det er foreningens formål at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke golf og med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale liv i foreningen, at udbrede kendskabet til golfsporten.

Og man må sige, at Tirsdagspigerne gør alt for at leve op til deres formålsparagraf. Læs bare Formandens Beretning 2019 som lige er leveret efter Tirsdagspigernes årlige Generalforsamling som fandt sted i tirsdags. Læs mere her.

Tirsdagspigernes motto er ej heller til at tage fejl af:

  • Vi vil have nogle gode timer og oplevelser sammen
  • Vi vil udvikle vort golfspil og det sociale samvær
  • Vi vil respektere forskellighed
  • Vi vil udvise høj moral og etik
  • Tirsdagspigerne arbejder målbevidst for at hjælpe og støtte hinanden. Her kan du få venskaber for livet.

Der er for nuværende 53 medlemmer af Tirsdagspigerne i Aabenraa Golfklub og de vil gerne være mange flere. Og forfatteren af dette skriv kan bekræfte, at alle 53 er nogle livsglade, sociale, smilende, humoristiske, udadvendte og uhøjtidelige kvindelige golfentusiaster der gerne møder nye ligesindede. 

Så er du som kvindelig golfer i Aabenraa Golfklub ikke allerede medlem af Tirsdagspigerne og ønsker du nye kvindelige golfbekendtskaber, sociale aktiviteter med ligesindede, at gøre en forskel for kvindelige golfere i Aabenraa Golfklub samt ikke mindst et “fristed” fra mændenes “macho-golf” med alt hvad det indebærer, så er Tirsdagspigerne lige noget for dig. 

Du kan læse mere om Tirsdagspigerne her, hvor du også finder indmeldelsesblanket mv. 

Vel mødt i Tirsdagspigerne i 2020

Pink Cup 2018

Som det måske er mange bekendt, så findes der i Aabenraa Golfklub 3 officielle “Klubber-i-klubben”, nemlig Seniorklubben, Tirsdagspigerne og Herreklubben. 

Seniorklubben spiller mandag formiddag, Tirsdagspigerne tirsdag eftermiddag og Herreklubben onsdag eftermiddag. 

Udover de af klubben arrangerede sociale aktiviteter, så er disse Klubber-i-klubben de sociale holdepunkter i Aabenraa Golfklub med masser af aktiviteter, ture, matcher mod andre klubber, frivillig hjælp til klubben og meget mere.  

Disse klubber-i-klubben har hver deres egen side her på hjemmesiden under overskriften “Medlemmer”, hvor der kan findes information, spillekalender, invitationer og meget mere for hver Klub-i-klubben.  

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.