Sponsorer

Aabenraa Golfklubs mange medlemmer tæller et købestærk publikum, som alle slags virksomheder har en stor fordel af at være synlige overfor.

Der findes mange måder at blive eksponeret på i Aabenraa Golfklub - det være sig her på hjemmesiden, på banen eller vores infoskærmen i klubhuset.

Ønsker du som virksomhed at afholde et arrangement i Aabenraa Golfklub, så har vi også mange ideer til det. Det kan være afholdelsen af en Company Day med få eller mange deltagere, et "Prøv Golf" arrangement for kunder eller medarbejdere, et eksternt møde i vores smukke omgivelser hvor der også kan indlægges pauser med puttekonkurrencer eller andet. Mulighederne er mange og vi hjælper gerne med at føre jeres ide ud i virkligheden - vi er kun et opkald eller en mail væk.

Se alle vore samarbejdspartnere her