Træner

PGA træner Ronni Christensen

Ronni Christensen er tilknyttet Aabenraa Golfklub som golftræner og varertager klubbens
begyndere, juniorer, og elitetræning, samt individuel undervisning.

Ronni har erfaring med undervisning af golfspillere på alle niveauer fra begyndere, klubspillere, juniorer, til spillere på højeste internationale niveau. Ronni har uddannet rigtig mange nybegyndere gennem tiden, og kommer til klubben med et detaljeret program, som skal sikre udvikling og glæde for de nye spillere i klubben. Han har de sidste 2 1/2 år været en del af den amerikanske dame tour, hvor der er fundet masser af inspiration og viden fra nogle af de bedste golftrænere i verden samt fysiske trænere.

Al undervisningen foregår med Trackman, video mm, som gør det muligt at skabe en fælles platform for træner og spillere imellem. Undervisningen vil altid være tilpasset den enkelte spillers ambitioner og niveau.

Du kan holde dig løbende opdateret på Ronnis Facebook og hjemmeside for aktuelle undervisningsmuligheder, golfkurser, rejser og nyheder på udstyrssiden.

www.impactgolf.dk

Nedenstående priserne er også gældende for gæster. Gæster der modtager undervisning i Aabenraa Golfklub kan gratis benytte alle træningsfaciliteterne, den dag der er booket undervisning. Lektioner kan bookes via golfbox, på telefon 53 81 01 38 eller på mail ronni@impactgolf.dk.

Opmåling af udstyr: 0 kr.

Hos impactgolf bliver alle “Custom fittet” til netop det udstyr som passer. Ved hjælp af data fra TrackMan dokumenteres den forbedring der vil være ved køb af nyt udstyr.

www.impactgolf.dk kan du se hvilke mærker der forhandles og hvad en opmåling indeholder.

1 lektion á 30 min.: 225 kr.

Lektion i det korte eller lange spil. Der bruges Trackman og video efter behov.

For gæster er der frie bolde på driving range, på dagen hvor der er booket undervisning.

Lektionskort: 5 x 30 min. undervisning: 950 kr.

Med 5 lektioner giver det mulighed for at gå mere i dybden med tingene. Det sikre at de ændringer der arbejdes på, fastholdes over en længere periode. Der bruges Trackman og video efter behov.

Spil med Pro’en – Træningsprogram – Undervisning: 1250 kr.

Denne pakkeløsning starter med at spille 5 huller med Pro’en. Herefter ligges der en plan for de kommende 5 lektioner á 30 min, for hvilke facetter af spillet der skal arbejds med ud fra spillet på banen. Det sikre at undervisningen bliver målrettet, der hvor der er størst forbedringmulighed. I træningsprogrammet indgår der også individuelle kortspils øvelser.

For gæster betales der ikke green fee for de 5 hullers spil, og der er frie bolde på driving range, på dagen hvor der er booket undervisning.

Sommer Golfskoler – Én-dags kurser – Rejser

Der vil løbende være mulighed for at deltage i diverse golfskoler i ind- og udland. Du kan holde dig orienteret på www.impactgolf.dk eller på Facebook med samme navn.

Ronni Christensen

Web: www.impactgolf.dk