Dunjakkerne måtte udenpå de lyserøde poloer

Fredag den 3.maj blev der afviklet den såkaldte Pink Cup VIP-turnering i golf i Aabenraa Golfklub.

Vejret var bestemt ikke med spillerne på dagen som bød på alt lige fra hagl til kraftig blæst, regn, kulde og en enkelt solstribe.

Det kunne ikke tage det gode humør og spillelyst fra de 76 kvinder, der kom fra 38 forskellige golfklubber i landet for at spille med i Aabenraa Golfklub denne dag.

Pink Cup VIP-turneringen er for de kvinder, der i deres egen klub arrangerer deres lokale Pink-Cup-turneringer i perioden maj til august. Vinderne i de enkelte klubber inviteres til den store Landsfinale, som i år afholdes i Aabenraa Golfklub den 20.september.

Via Pink Cup turneringerne rundt omkring i de fleste af Danmarks golfklubber mobiliseres der hvert år et pænt stort beløb. I år er det 16. gang, turneringen afvikles og det indsamlede beløb er nu på 39 mill kr. Det indsamlede beløb går til forskning, forebyggelse og oplysning i forbindelse med kampen mod brystkræft.

Årets Pink Cup VIP-turnering forløb nærmest helt perfekt. Dette kan lade sig gøre, fordi Aabenraa Golfklub gang på gang kan mobilisere en stor flok af frivillige hjælpere til sådanne arrangementer. Spillerne blev guidet ud og rundt på banen og efter præmieuddelingen var der sørget for et flot traktement, takket være stor velvilje fra Restaurant Knapp.

Der blev spillet en holdturnering, 4 ball-bestball, hvor holdene var sat sammen helt vilkårligt. Desuden var der en individuel stableford-turnering i 2 lige store rækker. Det er Kræftens Bekæmpelse, der via gode sponsor-kræfter sørger for præmierne.

I Aabenraa golfklub er vi utrolig glade for at vi kunne afvikle så stort et arrangement og få så mange positive tilkendegivelser. Så vi ser frem til at afvikle vores egen lokale Pink-cup turnering den 11.august.

Men først og fremmest glæder vi os til igen at byde velkommen til de mange glade vindere fra hele landet ved den store landsfinale den 20.september.

 

Udgivet i .