GOLFsporet nu i Aabenraa Golfklub

Aabenraa Golfklub er begyndt at bruge den gratis applikation “GOLFsporet”, for at kunne indsamle data der kan bruges til at fremme spilhastigheden på golfbanen og optimere driften og klipningen på banen.

Klubben opfordre alle – medlemmer som gæster – til at downloade app’en og bruge den under hver runde, således at klubben kan få så meget data som muligt indsamlet. App’en bruger ikke dine informationer til andet end dette – og den bruger minimalt med strøm på en runde, hvilket forfatteren af dette kan skrive under på efter afprøvning.

Hvordan virker den?
App’en skal bruges på golfbanen og registrerer via GPS hvor du har været og hvor lang tid du har brugt undervejs på din golfrunde. Registreringerne vil kun kunne ses inden for golfbanens afgrænsning. Data videregives herefter til golfklubben.

Når golfklubben har indsamlet 2-300 runder vil det give et godt billede af hvordan golfbanen benyttes af spillerne. Dermed kan klubben blandt meget andet analysere på f.eks:

  • Om der er steder rough skal klippes ned, da mange spillere leder der
  • Om der er bunkere der aldrig er i spil, så de måske kan sløjfes
  • Om der er klippede områder spillere aldrig er i nærheden af
  • Om klippede stier er de rigtige steder
  • Om banedesignet er optimalt for at fremme spilhastighed

Så brugen af GOLFsporet på din runde er “hjælp-til-selvhjælp” da de indsamlede data med tiden vil forbedre din spiloplevelse på banen!

Sådan kommer du igang
Når du har downloadet og installeret app’en kan du komme igang.

Når du trykker “START”, så vil du blive bedt om at indtaste køn, aldersgruppe og handicapgruppe. Når du trykker “FORTSÆT” går app’en igang med indsamling af data og du kan lægge din telefon i baglommen eller i baggen, da du så ikke skal bruge den før du er færdig med runden.

Når golfrunden afsluttes trykkes stop. Intet andet! Nemt og enkelt!

 

Udgivet i .