Pink Cup 2018

Så er Pink Cup 2018 veloverstået!

Over 100 golfere (rekord) deltog i Tirsdagspigernes Pink Cup 2018 i Aabenraa Golfklub og nød det fine vejr og banen. Der var rigtig mange flotte scores på dagen – blandt andet blev Dame A-rækken vundet med hele 45 point ! 🙂

Som altid i Aabenraa Golfklub blev der hygget efter runden med lækker mad inden alle de flotte præmier blev uddelt til de dygtige vindere. Og igen i år var der mange og store præmier til alle vinderne – præmier som vi kan takke alle de flittige gave-indsamlere for – de har virkelig ydet en stor indsats.

Derfor skal der lyde en stor tak til alle indsamlere og naturligvis også en stor tak til alle sponsorer, der har doneret præmier til denne gode sag. Du kan læse mere om Pink Cup her (åbner i nyt vindue)

Udover en stor donation til Støt Brysterne under Kræftens Bekæmpelse via deltager gebyr, så var der også fine sponsor gaver som blev solgt på auktion på dagen og den flotte udskårne træugle var blev solgt på auktion via facebook.

Aabenraa Golfklubs Tirsdagspiger ligger et kæmpe arbejde i denne turnering hvert år og formår som regel at indsamle meget store beløb til Støt Brysterne under Kræftens Bekæmpelse. I skrivende stund er det samlede beløb ikke opgjort, men mon ikke vinderne i Dame A-række og B-række skal regne med at skulle spille i den landsdækkende Pink Cup turnering senere på året – noget kun de klubber i landet der har indsamlet flest støttekroner bliver inviteret til 🙂

Du kan se alle resultaterne fra Pink Cup 2018 her (åbner i nyt vindue)

Og herunder finder du et lille galleri med indtryk fra dagen:

Udgivet i .