Pink Cup 2019 igen en succes

Glade mennesker, højlydte grin, gode historier, masser af Pink og hjertevarme er hvad man hvert år oplever, når Tirsdagspigerne i Aabenraa Golfklub arrangeret deres årlige Pink Cup turnering til fordel for Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne.

Læg dertil en lang sponsorliste (som alle skal have en stor tak), auktion til fordel for Støt Brysterne og et stort arbejde af Tirsdagspigerne for at få turneringen op at stå og forløbe gnidningsfrit, så har man opskriften på en perfekt golfturneringen. Og i den 12 udgave i Aabenraa Golfklub deltog hele 103 spillere i turneringen, som i Aabenraa Golfklub er åben for både damer og herrer. 

Årets turnering er sågar kun optakten til den helt store turneringen – nemlig Landsfinalen i Pink Cup 2019, som den 20. september 2019 afvikles i Aabenraa Golfklub. (Læs mere her). Tirsdagspigerne i Aabenraa Golfklub har i mange år ligget helt i toppen af indsamling til Kræftens Bekæmpelse via Pink Cup og det skal de have stor cadeau for. 

Der spilles i Pink Cup turneringen i Aabenraa Golfklub i 5 rækker – 3 damerække og 2 herrerækker. Damerne konkurrer om pladser i netop Landsfinalen og mændende spiller så deres egen lille turneringer ved siden af. På trods af lidt vind under turneringen havde alle deltagerne en dejlig dag på Løjt Land og selvom der i Pink Cup altid hersker den “Olympiske ånd” om at være med, så kåres der naturligvis diverse vindere som alle kan ses her

Resultatet af aktionen og indsamlingen lader vente lidt på sig også fordi, at Pink Cup turneringen i søndags ikke er det eneste arrangement Tirsdagspigerne i Aabenraa Golfklub afholder for at samle penge ind til Pink Cup. 

Det helt store trækplaster ved deltagelse i Pink Cup turneringen i Aabenraa Golfklub er dog det sociale samvær, hyggen efter runden og muligheden for at støtte Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne. 

Og at der var mange vindere og der blev hygget i Aabenraa Golfklub i søndags, det viser det følgende billedgalleri længere nede i artiklen med al tydelighed. 🙂 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.