Regionsgolf i Aabenraa Golfklub

Nu er der i den sidste tid skrevet meget om Eliten i Aabenraa Golfklub – men disse er faktisk ikke de eneste der spiller for og repræsenterer Aabenraa Golfklub ude i Golf Danmark. 

Der findes del af vore medlemmer der repræsenterer Aabenraa Golfklub via Regionsgolf Danmark, som er en landsdækkende turneringer for amatørspillere over 21 år – og helt til 70+. Disse hold vil vi naturligvis også gerne sætte fokus på og vi håber, at alle medlemmer også ønsker at følge med i disse holds og spilleres kampe for Aabenraa Golfklub. . 

Regionsgolf Danmark er den største holdturnering for klub-golfere i Danmark,
både hvad angår deltagende klubber, deltagende hold/spillere samt afviklede kampe gennem sæsonen. I 2018 var der 184 klubber med, over 1.040 hold, 2.459 matcher og over 10.000 golfspillere med.

Aabenraa Golfklub er i 2019 repræsenteret med følgende hold:

Senior A –  pulje SA2, Veteran A – pulje VA10, Veteran D – pulje VD9, Superveteran A – pulje SVA8, Superveteran B – pulje SVB1 og Superveteran B – pulje SVB2.

Du finder alle resultater, grupper mv. på Regionsgolfens side her på vores hjemmeside. 

Årets turnering er allerede godt i gang og flere af vore hold er kommet rigtig godt fra start. Vi har modtaget enkelte referater fra nogle af holdene og forventer, at vi fremover i nyhedsbreve og på hjemmesiden løbende vil bringe resultater og referater fra holdene, når de har været i ilden. 

 

Superveteran A.

Har nu spillet 3 matcher, Vejle, Haderslev og Breinholtgård. Desværre tabte vi 9-2 i Breinholdtgård, men fører fortsat puljen med 4 point. (se stillingen her)

Holdet består af: Svend. Erik Jensen, AnneLene og IB Griepentrog, Lena Remmer Lund, Henning Kjeldsen og Ole Herlev Nielsen.

Superveteran B1

Superveteran B1 er i pulje med Royal Oak, Benniksgaard og Sønderborg.

Den første match skulle være afviklet den 26.04., men den måtte desværre afblæses på grund af tordenvejr, og en ny dato er aftalt. Sæsonåbningen blev derfor en udekamp mod Benniksgaard.

Margit Bladt, Flemming Perret-Gentil, Christian Andersen og Finn Cummings Olsen spillede singler, medens Inge og Finn Aagaard spillede foursome.

Christian og Finn samt Inge og Finn vandt deres kampe og resultatet blev derefter en sejr til Aabenraa på 7-4. Næste match spilles på udebane mod Sønderborg. (se stillingen her)

 

Udgivet i .