Tirsdagspigerne igen i top 15 af indsamlere til Pink Cup

Tirsdagspigerne i Aabenraa Golfklub deltager hvert år i indsamlingerne til Kræftens Bekæmpelse – Støt Brysterne – via Pink Cup.

Udover den årlige Pink Cup turnering i Aabenraa Golfklub sætter de mange andre ting i værk, der alle har det formål at indsamle penge til Kræftens Bekæmpelse. Herunder blandt andet det årlige Pink Cup Lottospil som i 2018 finder sted den 20. november.

I alle de senere år har Tirsdagspigerne i Aabenraa Golfklub formået at kvalificere sig til den årlige Landsfinale i Pink Cup afholdt af Kræftens Bekæmpelse. Her kommer kun de klubber med, der har indsamlet flest penge til Kræftens Bekæmpelse via deres aktiviteter ude i klubberne.

Så i år kan Mette Luff Damm og Jeanette Birkelund se frem til en stor oplevelse, da Tirsdagspigerne som nr. 14 på listen over klubber med de største støttebeløb har indsamlet ikke mindre end 57.886,36 kroner til dette fantastiske formål.

Flot resultat i en mindre klub som Aabenraa Golfklub – og også dejligt at se, at Sønderjylland er repræsenteret med hele 3 klubber på top 15 listen.

Se listen af kvalificerede her og læs mere om Pink Cup (åbner i nyt vindue)

Du kan også læse mere om året Pink Cup i Aabenraa Golfklub her (åbner i nyt vindue)

Tak til alle der støtter op om sagen og en stor cadeau til Tirsdagspigerne for deres utrættelige arbejde for denne gode sag – og husk nu at støtte alle deres aktiviteter til dette formål. !!

Udgivet i .