Begynderhold

Aabenraa Golfklub starter løbende nye begynderhold på klubbens faciliteter, Sandskærvej 150 i Løjt Kirkeby.

Alle skal igennem 5 holdlektioner á 2 timer + 2 individuelle lektioner á 30 minutter hos klubbens PRO, Ronni Christensen. Derudover 2 x 2 lektioner i golfregler og etikette. Læs mere om opstart i Aabenraa Golfklub her (åbner i ny fane)

Herunder ser du de nye begynderhold der er fastsat for 2020. Det vil løbende komme flere til:

Hold 7 – 2020
Først møde: Onsdag, 5. august kl. 16:30
Efter dette første møde aftales de resterende træninger med gruppen så det sikres, at alle kan alle dage. 

Regelundervisning

Tidspunkter for regelundervisning oplyses i forbindelse med opstart af begynderhold.

Individuelle lektioner

Efter holdlektionerne skal alle gennemføre 2 individuelle lektioner á 30 minutter. Disse lektioner aftales direkte med træneren.

Runder på 18-huls banen

Mellem de enkelte træningssessioner hos træneren anbefaler vi kraftigt at gå nogle øvelsesrunder på 18-huls banen. I Aabenraa Golfklub er det nemlig tilladt at gå på 18-huls banen allerede når man er startet i begynderforløbet. Dette skal ske i følgeskab med et nuværende medlem og på vise tidspunkter i ugen, hvilket du kan læse mere om her. 

Begynderrunder

Efter holdlektionerne skal begyndere gennemføre minimum to runder (9 huller) med en hjælper (erfaren golfspiller). De gennemføres i forbindelse med matcherne i Klub 37, mandage kl. 17:30 i forårssæsonen. Søndag kl. 15:00 i efterårssæsonen. Læs mere om nyttige råd til begyndermatcher her (åbner i ny fane)

Vi glæder os til at tage imod dig og gøre dig til en del af golfsporten, der giver motion, er afstressende, social og for ALLE!

Meld dig til på telefon 74 750 750 eller pr. mail info@aabenraagolf.dk. Husk at udfylde indmeldelsesskemaet, inden du tilmelder dig et hold. Gå til indmeldelse her (åbner i ny fane)