Oprykningskamp venter for damerne

Hvis du ikke selv har planer om at tage på golfbanen på søndag, den 15. september – så har vi et forslag til dig, hvor du er garanteret god golf og spænding hele dagen.

Vore Elitedamer skal nemlig i oprykningspil på søndag i Kaj Lykke Golfklub med start imellem kl. 9:10 og 9:40.

Her skal 9 hold inklusive Aabenraa Golfklub dyste om 4 pladser i 3 division i 2020. De 8 andre hold er: Dronninglund GK, Volstrup GK, Holstebro GK, Lyngbygaard GK, Herning GK, Odder GK, Royal Oak GK og Odense Eventyr.

Oprykningspillets format er slagspil med 3 singler og 1 foursome. Foursome og de 2 bedste singler er tællende til holdets samlede resultat.

Det er naturligvis en fordel for vores piger, at de ikke har så langt til Kaj Lykke Golfklub i Bramming som flere af de andre hold – og at de var i pulje med netop Kaj Lykke i Kvalifikationsrækken i år, så de kender banen og ved hvorledes den skal spilles. 

Kigger man på holdenes styrke, så gik kun Odense Eventyr ubesejret i igennem deres pulje i Kvalifikationsrækken hvortil skal siges, at de var i en pulje med kun 3 hold. Alle andre hold inklusive Aabenraas damer tabte en kamp i gruppespillet og vandt resten. At spille slagspil er dog meget anderledes end at spille hulspil og her ved vi, at Aabenraa Golfklub har rigtige stærke kort på hånden. 

Desuden har damerne efter gyserafslutning mod netop Kaj Lykke i Aabenraa Golfklub i august i Kvalifikationsrækken fortsat deres intensive træning. Så de er skarpe til weekendens udfordringer og meget opsatte på at tage fra Kaj Lykke med en plads i 3. division i bagagen.

Så det tyder på noget af en gyser på søndag hvor alle naturligvis opfordres til at tage forbi Kaj Lykke Golfklub i Bramming og bakke vores piger op, så vi igen kan få dem op i 3. division i 2020. 

Sponsorer for Eliten i Aabenraa Golfklub:

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.