Træner forlænger!

Til glæde for bestyrelsen, og forhåbentligt også for medlemmerne, kan bestyrelsen nu meddele at  kontrakten med vor træner – Ronni Christensen –  er blevet fornyet og gælder for de næste fem år.

Ronni Christensen kom til Aabenraa Golfklub i starten af 2017 og og varetager klubbens
begyndere, juniorer og elitetræning samt individuel undervisning.

Lige siden sin ankomst har Ronni sat sit helt eget præg på klubben med mange nye tiltag og kurser. Det er hans fortjeneste, at træningsarealerne i Aabenraa Golfklub igen syder af liv og engagement hver gang man kommer forbi klubben og at mange af vore medlemmer har fundet ny glæde ved golfspillet efter en gang træning eller deltagelse i et kursus. 

Samtidig har han været en meget aktiv spiller i ombygningen af vores træningsfaciliteter, så vi nu har en lækker overdækket drivingrange med lys – samt at han selv har et up-to-date “træningshus” med alle de tekniske hjælpemidler man kan forestille sig. Der er en grund til, at Ronni og impactgolf.dk i 2018 blev Danmarks første – og eneste – Mizuno Performance Centre!

På impactgolf.dk’s egen Facebook finder man adskillinge positive anbefalinger der understøtter den positive oplevelse, det har været at få Ronni Christensen som træner i Aabenraa Golfklub – et samarbejde der nu er sikret en del år ud i fremtiden.

Se Impactgolf’s facebook- og hjemmeside for aktuelle undervisningsmuligheder, golfkurser, rejser og nyheder på udstyrssiden.  

www.impactgolf.dk

https://www.facebook.com/impactgolf.dk/

 
Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.