Årets sidste Hole-in-one ?

Det dejlige vejr i weekenden sendte en masse medlemmer og gæster ud på vores flotte bane. Specielt én af vore gæster vil næppe glemme den runde han spillede i lørdags, den 30. oktober. 

Det drejer sig om Jens Peter Hartung fra Benniksgaard Golfklub, som spillede en runde sammen med sin golfmakker Christian Esborg, ligeledes Benniksgaard Golfklub. 

Midt imellem flights der deltog i Herreklubbens årlige afslutning og flere andre flights, præsterede Jens Peter nemlig det ultimative slag på vores hul 11 – Hole-in-One!

Som Jens Peter selv beskriver det:

Jeg og Christian var taget en tur til Løjt Land for at spille på jeres flotte bane. Det var dejligt at opleve, at banen på trods af den megen regn den seneste tid jo faktisk er helt tør.

Da vi kommer til hul 11 var der en lille smule sidevind, så det influerede naturligvis på mit slag. Men jeg ramte den godt og så, at bolden ramte ca. 50 cm før hullet. Det var svært at se – og tro på – at bolden ville rulle imen det gjorde den!

Jeg har kun spillet golf i et år, så det var en vild oplevelse at få og dejligt, at jeg kunne glæde mig over slaget sammen med andre. 

Jens Peter Hartung har sendt lidt billeder af sin flotte bedrift, som vi ønsker ham stort tillykke med. Og som det ses på billedet, så har Jens Peter modtaget et gavekort på kr. 1.000 sponsoreret af RIMECO for sit flotte slag.

Igen – stort tillykke til Jens Peter Hartung – og så må tiden vise, om det var det sidste Hole-in-one vi kommer til at opleve i 2021. 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.