Afgørelse i Danmarksturneringen i weekenden

5 og 6 runde af dette års Danmarksturnering spilles i den kommende weekend. Alle hold spiller på udebane på lørdag den 12. august, men søndag afsluttes der med hjemmebane for alle hold, hvor flere hold er i spil til oprykning. 

1. Dame topper 2. Div. Vest med 6 point inden den afsluttende weekend foran Herning Golfklub og Sønderjyllands Golfklub med hver 4 point. På lørdag er der så igen lokalopgør, når 1. Dame skal til netop Sønderjyllands Golfklub på udebane. Søndag tager de imod Odense på hjemmebane. Det bliver en meget spændende weekend. (se stillingen her)

1. Herre i 3. division kan teoretisk stadig nå 1. pladsen i puljen, men det kræver storsejre overover både Kaj Lykke Golfklub (lørdag) og Ribe Golfklub (søndag) samtidig med, at begge disse hold også skal tabe til Benniksgaard over weekenden – dog ikke med for meget. Men målet må være forbliven i 3. division i år hvilket helt sikker er muligt og kan sikres med 2 sejre i weekenden. (se stillingen her)

2. Dame i Kvalifikationsrækken har ikke været til at stoppe i år. Holdet deler inden de sidste 2 runder 1. pladsen i puljen med Barløseborg, som de skal møde på udebane på lørdag. Vinder 2. Dame her, så har de reelt afgjort puljen inden der spilles søndag, da de så har slået Barløseborg 2 gange i denne sæson. Men mindre kan også gøre det for stadig at kunne sikre sig oprykning på søndag mod Lillebælt på hjemmebane. (se stillingen her)

2. Herre har også været flyvende i 2022, men mistede desværre en sejr over Tønder i 4 spillerunde grundet en protest. (læs mere her). Dette betyder, at 2. Herre nu i stedet for en solid føring ligger sidst i puljen og ikke længere selv kan sikre sig oprykning. Alle hold i puljen har nu 4 point og weekendens matcher bliver helt afgørende hvor 2. Herre møder Benniksgaard på udebane og Nordborg på hjemmebane søndag. (se stillingen her)

Så det bliver en meget spændende weekend at følge – og en fantastisk afslutning på søndag med alle hold på hjemmebane og forhåbentlig en 2-3 oprykninger når dagen er omme. 1. Dame starter ud kl. 8, derefter 1. Herre, 2. Herre og kl. 10:50 slutter 2. Dame feltet af med deres første start. 

Alle hold håber naturligvis på stor opbakning søndag som gør en kæmpe forskel for spillerne, når de er ude på banen.  

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.