Blandet start på årets Danmarksserie

De første kampe er blevet spillet i dette års Danmarksturnering og det blev en blandet start for holdene fra Aabenraa Golfklub, som resulterede i 2 sejre og 2 nederlag. 

1 Dame i 2. division Vest startede sæsonen med en hjemmebanekamp mod Herning. Her blev det til en smal men velfortjent sejr på 5-4 – så en godkendt sæsonstart. (Se scores her). I morgen søndag kl. 8:00 står den så på lokalbrag på hjemmebane imod Sønderjyllands Golfklub, som lørdag tabte på hjemmebane til Odense Golfklub.

1 Herre i 3. division fik en ærgerlig start på sæsonen da de løb ind i et nederlag til Benniksgaard Golfklub på udebane. På trods af meget tætte matcher, så blev det desværre Aabenraa Golfklubs spillere der tabte de afgørende huller på vej ind i klubhuset, hvor flere matcher først blev afgjort på 18. hul. (se scores her når de bliver opdateret)

2. Damer i Kvalifikationsrækken startede sæsonen ude imod Royal Oak. Som sædvanlig blev det en tæt affære, som Aabenraa Golfklub desværre til sidst tabte med 7-2. Cifrene er lidt misvisende, da to matcher blev delt og de to sidste først tabt på hul 17. (Se scores her)

2. Herrer i Kvalifikationsrækken slog tidligt i morges ud i Tønder Golfklub. Efter en rookie sæson i 2021, ser det ud til at spillerne på holdet har fundet takterne lidt bedre her i 2022, da de i år lægger ud med en sejr på 7-5. Her var der faktisk ingen rigtigt tætte matcher, da alle matcher var afgjort inden hul 16. (Se scores her)

I morgen, søndag den 6. maj, er der så FULDT PROGRAM på hjemmebane med damernes 2. divisions opgør mod Sønderjyllands Golfklub som det absolutte højdepunkt. Denne match starter kl. 8:00 – kl. 8:50 slår første bold ud hos Herre 1 i 3. division mod Kaj Lykke, kl.9:50 starter Herre 2 imod Benniksgaard og til sidst kl. 10:50 slår Dame 2 ud mod Barløseborg. 

ALLE interesserede opfordres til at komme ud for at støtte alle vores hold, der på fornemste vis repræsenterer Aabenraa Golfklub i årets Danmarksturnering. Det vil betyde alverden for spillerne med en solid opbakning på hjemmebane. 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.