Damer alligevel i 2. division.

Den 15. september i år publicerede vi en artikel under overskriften “Lige ved og næsten” om Aabenraa Golfklubs 1. Damer, der var så tæt på oprykning til 2. division. De tabte 5-4 til et stærkt Holstebro hold i oprykningsspillet efter en virkelig tæt og spændende match. Læs artiklen her

Skuffelsen var stor blandt spillerne, men der var hurtigt enighed om, at så måtte 2022 være året, hvor oprykningen skulle sikres. 

Men efter besked fra DGU i dag, så behøver de talentfulde damer i Aabenraa Golfklub slet ikke vente så længe – de har nemlig fået plads i 2. division i 2022 alligevel.

DGU skriver følgende:

Horsens golfklub er desværre blevet nødt til at trække deres damehold fra 1. division i Danmarksturneringen fra næste sæson. Derfor fyldes op med hold fra divisionen nedenunder jvf. turneringsbetingelserne, som kan læses her:
  • Gyttegård er bedste 2’er i 2. division og de får dermed pladsen i 1. division

  • Aabenraa har bedre match score end Odense og de får dermed pladsen i 2. division

  • Hobro blev nr. 5 i oprykningsspillet i kval. rækken og de får dermed pladsen i 3. division

Puljer og kampprogram bliver offentliggjort sammen for sæson 2022. Senest midt i januar måned, muligvis før hvis det kan nås.
 
(Aabenraa Golfklub tabte i oprykningsfinalen 5-4 til Hostebro – men Odense tabte den anden oprykningsfinale til Randers med 9-0. )

Så – TILLYKKE MED OPRYKNINGEN !

Selv uden at være oprykkere, har damerne her henover vinteren fået forstærkninger til truppen i form af Anne Marie Schmidt, tidl. Haderslev GK samt Pernille Midtgaard og Frederikke Ellehøj, begge tidl. Ledreborg GK. 

Så i 2022 skal det blive spændende at følge det højst rangerende hold nogensinde i Aabenraa Golfklubs historie – vores 2. div. Damer. 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.