Efterlysning…..

Vi har desværre konstateret, at den PC der styrer vores info skærm i klublokalet på 1 sal er forsvundet, hvorfor vi udsender en efterlysning.
 
Grundet den software der sidder i PC’en vil den kunne spores på IP adressen, så snart den forbindes til internettet, så den er naturligvis ubrugelig for alle andre end Aabenraa Golfklub. PC’en er rigtig gammel, men en vigtig del af Aabenraa Golfklubs markedsføring for sponsorer, information til medlemmer mm. via skærmen. PC’en er specielt til digital signage hvorfor den er meget lille for at den kan sidde bagpå en skærm. Den er firkantet og blå – så meget let genkendelig. 
 
Via softwaren kan vi se, at sidste gang PC’en har været online i vores lokaler har været lørdag den 18. september kl. 18:53. Vi er derfor nu ved at gennemgå vores overvågningskameraer.
 
Men såfremt nogle skulle have set noget eller har informationer omkring ovenstående, så hører vi naturligvis gerne om dette på 74 750 750 eller info@aabenraagolf.dk. PC’en er en special PC til digital signage hvorfor den er ret lille for at den kan sidde bagpå en skræk. Den er firkantet og blå – så meget let genkendelig. 
 
Vi håber naturligvis, at PC’en igen finder vej til Aabenraa Golfklubs lokaler hurtigst muligt.
 
Mvh
Bestyrelsen
Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.