Eliten er klar til en ny sæson….

Efter en meget flot og succesfuld 2020 sæson for Elitespillerne i Aabenraa Golfklub går jagten nu ind på at følge op på de flotte resultater.

2020 bød på oprykning for både vores Dame- og Herrehold således at begge hold i 2021 sæsonen nu spiller i 3 division.

For at udvikle og opretholde det høje niveau Elitespillerne i Aabenraa Golfklub har opnået de sidste par år under kyndig ledelse og træning af Ronni Christensen, så er vi naturligvis nødt til at introducerer nye golfspillere til elitegolf og Danmarksturnerings Golf.

Derfor er der oprettet nye hold for både damer og herrer, således at Aabenraa Golfklub i 2021 stiller med 2 hold for både damer og herrer. Og i den udvidede trup for 2021 finder vi både helt nye, unge spillere der for første gang stifter bekendtskab med elitegolf – samt gamle kendinge og også tilgang af forstærkninger til en eksisterende trup fra andre klubber.

Det betyder, at vi nu har en yderst homogen Elitetrup i Aabenraa Golfklub både på Dame- og Herresiden.

Og det betyder så igen, at forventningerne er store til holdene i år.

”Vi har så stærk en trup på både Dame og Herresiden at vi forventer oprykning – eller minimum deltagelse i oprykningsspillet – for alle holdene i år” udtaler holdenes træner, PGA Pro Ronni Christensen.

”Med de forstærkninger vi har fået samt niveauet af de nye spillere i truppen på de nye kvalifikationsrække hold, så skal dette være målsætningen” fortsætter han. ”Samtidig har der været fuld fokus og stor opbakning omkring træningen siden opstarten i år – så mange har allerede rykket sig meget i den rigtige retning. Så vi er meget opsatte på at følge op på succesen fra sidste år og på længere sigt at få etableret en stærk golf elite i Aabenraa Golfklub. Og skulle der være spillere i klubben der kunne tænke sig at være en del af eliten – og dette gælder både damer og herrer, så er de mere end velkomne til at tage fat i mig og få en snak om det. Vi er altid åbne for nye spillere, der ønsker at repræsentere Aabenraa Golfklub og yde den arbejdsindsats det kræver, for at komme op på et højere niveau” afslutter han.

De første matcher i Danmarksturneringen 2021 spilles i weekenden den 8/9. maj. Du kan følge alle Aabenraa Golfklubs Elitehold og deres resultater på følgende links:

Se spilleplan og resultater for 2021

Aabenraa Damer 1 – 3. div. Vest

Aabenraa Damer 2 – Kvalifikationsrækken Vest – pulje 8

Aabenraa Herrer 1 – 3. division Vest – pulje 1

Aabenraa Herrer 2 – Kvalifikationsrækken Vest – pulje 18

Hvis du ønsker at se andre puljer og resultater, så finder du en fuld oversigt over Danmarksturneringen ved at klikke her

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.