Få ledige pladser på årets sidste begynderhold

Har du lyst til at prøve golfsporten og blive en del af fællesskabet i en velfungerende, social og aktiv forening, hvor frivillighed, sociale aktiviteter og mangfoldighed er i højsædet?

Så har du nu muligheden for at blive en del af årets sidste begynderhold, der starter lige efter sommerferien den 10. august (se flere oplysninger om hold 6 her).

Du kan læse mere om opstart i Aabenraa Golfklub her

I Aabenraa Golfklub er alle velkomne – mænd, kvinder og børn. 

Vi har en velfungerende klub med store klubber-i-klubber for både seniorer, kvinder og mænd, der sætter det sociale i højsædet. Derudover er der stor fokus på vores ungdomsafdeling med bland andet “Astronauterne – de sejeste golfere i Aabenraa Golfklub” for børn mellen 4-10 samt vores junior afdeling generelt. 

Der er masser af sociale aktiviteter i Aabenraa Golfklub som fredags turneringer over 9 huller, lørdags- og søndagsturneringer over 18 huller og Klub 37 og D-række turneringer for primært nye golfere. Pink Cup er en årlig begivenhed med både turnering, lotto spil med mere for både kvinder og mænd til støtte for Støt Brysterne og Kræftens Bekæmpelse. 

Årets store sociale begivenhed – udover de daglige – er Aabenraa Golfuge årligt i Uge 29. I 2021 samlede vi 596 deltagere fra hele landet til 4 dage med golfturneringer. Her er det sociale, hyggen og samværet i højsæde – ikke så meget placeringerne i turneringerne. Du kan se billeder herfra herunder. 

Udnyt chancen og afprøve golfsporten i Aabenraa Golfklub med alt hvad dette indebærer – det vil du ikke fortryde. 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.