Fantastisk dag til Friday Nine turnering

48 spillere og dermed fuldt hus til den anden af Aabenraa Golfklubs nye turneringer – Friday Nine. 
 
Og hvilken fredag disse 48 deltagere fik til at spille golf i over de 9 huller. Vejret var lidt overskyet og der var lidt blæst, men der var højt humør,  uhøjtidelig stemning og visheden om, at disse fredagsturneringer er for hyggens skyld – og ikke så meget for toppræstationer udi golfsporten. 
 
Med løbende start fra kl. 16 og sidste flight ud kl. 17:50 blev der spillet foursome – en turneringsform for par, som de fleste golfspillere sjældent stifter bekendtskab med. Her skiftes spillerne til at slå indtil bolden er i hul – og en af spillerne slår ud på alle ulige huller – og den anden så på alle lige huller. Der spilles naturligvis stadig med handicap, dvs. som stableford turneringen. Stemningen efter matchen tydede på, at mange synes dette var en rigtig god matchform til netop disse Friday Nine 
 
Om end underordnet, så blev dagens resultater som følger:
 
1. plads: Kristine og Ole Markussen med – 24 point.
2. plads: Tina Lorenzen og René Aagaard Andersen – 23 point
3. plads: Pia og Johnny Kruse – 20 point
 
Tættest på hul 4 i 2. slaget: 3,53m Jette og Søren Frosch.
Klappræmie gik til Rikke og Lone Mikalski
 
 
En stor tak skal lyde til Kirsten og Ole Svenningsen der som et spontant indslag stod for at grille og sælge pølser efter turneringen. Igen et godt eksempel på stemningen i disse turneringer og at det sociale samvær er det vigtigste. 
 
Efter turneringen lave turneringsudvalget i form af Marianne Kondrup en “rundspørge” blandt deltagerne for at finde frem til præferencerne for start og turneringsforme til de kommende Friday Nine turneringerne i efteråret. Mere om dette bliver meldt ud senere.  
 
Næste Friday Nine Turneringer er planlagt til at afholdes den 6. august 2021 – og såfremt du ikke har været med i en af de 2 foregående turneringer, så snyd ikke dig selv for en dejlig start på weekenden og deltag i disse allerede legendariske 9-hullers turneringer i Aabenraa Golfklub. 
 

Vinderne i Friday Nine Foursome 11. juni 2021

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.