Formanden reflekterer over Uge 29!

Som formand i Aabenraa Golfklub vil jeg gerne sige tak til alle der deltog i uge 29, og især tak til de mange frivillige hjælpere, som gave en lille eller stor hånd med. Selv en lille hånd gør en stor forskel når vi stiller så stort et arrangement på benene. 

Gode tilbagemeldinger

Det som vi hører af feedback fra gæsterne er stor tilfredshed, velfungerende turneringer, godt selskab og en klar melding om, at de naturligvis kommer igen næste år hvor flere allerede har booket sommerhus til uge 29, 2021.

Der lyder også stor forundrer, at sådan en lille klub som vores, kan trække så stort et arrangement og da især når de så høre, at det hele køre på frivillige basis. Det kan og skal vi være stolte af 😊

Stor tak Ronni for din medvirken, og til vores Greenkeeper team, da banen fik stor ros og det er jeres fortjeneste.

Vi takker vores sponsorer som vi har, men især tak til “Vin og Gastro” i Rådhusgade, “Sandskær Strandcamping” “æ Knapp”, bryggeriet Fuglsang og Gerda og Ejnar Callesen (borde og stole) som var sponsor i Uge29.

Lige et par tal fra ugen:

572 startende spiller over 4 dage. Total 269 forskellige spillere, 47 var med alle 4 dage. 2 fra Norge og 1 fra Tyskland

35 forskellige klubber deltog i de 4 dage

Top-5 af startende spiller under de 4 dage.

Aabenraa Golfklub                397
Kaj Lykke Golfklub                30
Fredericia Golf Club              27
Sønderjyllands Golfklub        24
Haderslev Golfklub               13

Som et par gæster sagde ”vi er ikke så gode til Golf, men rigtig god til hyggen bagefter, og den er fantastisk hos jer”

Evaluering

Der har været afholdt evalueringsmøde omkring uge 29 og der kommer selvfølgelig igen en uge 29 til næste år. Der er småting vi vil justere på næste år på baggrund af tilbagemeldinger fra hjælpere og andre – men i det store hele gik det jo rigtig godt.

Vi har kikket på muligheder om hvorledes vi måske kan få flere med, men selve spilleformen bliver der nu ikke ændre på, den ser ud til at være rigtig nu.

Planlægning til næste år er i gang, så vi ses i uge 29 – 2021 😊

Mvh
Klaus Milton Jensen
Formand

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.