Glædelig Jul og Godt Nytår

Kære medlemmer

Golfsæsonen er officielt slut for i år og julen nærmer sig hurtigt. 

Jeg vil gerne igen i år benytte denne lejlighed til at takke alle vore medlemmer, greenkeeperne, PRO træner, sponsorer og baneejere for året der gik, inden vi alle går helt i julehumør og forhåbentlig kan holde jul med de nærmeste.

2021 var igen et år præget af Corona som tog meget  opmærksomhed og desværre stadig gør.

Da vi i foråret kunne begynde at starte langsomt op igen, ville vejret ikke helt spille med, til stor frustration for medlemmerne. Ikke mindst på greenkeepergården var det en hård tid og det så lidt sort ud. Når vi ser på hvilken toptrimmet bane vi senere fik, var det jo værd at vente på. Stor tak til hele greenkeeperteamet for jeres indsats igennem denne sæson. Maskinparken har fået stor opmærksomhed i 2021, så den er klar til 2022.

Vi havde en stor turnering i efteråret, som DGU afholdt på vores bane og her blev det fra flere sider nævnt, at kvaliteten af vores bane lå på et niveau, så vi let kunne afholde et DM-mesterskab, Dette er bestemt en anerkendelse der vil noget. Nu vi taler om mesterskaber skal der også lyde et stort tillykke til vores Elite Damer med oprykningen til 2. division. Flot præstation, som førte til det højst rangerede hold nogensinde i Aabenraa Golfklub.

Af forskellige aktiviteter vi har haft i løbet af året kan jeg nævne: Uge29, Golfens Dag, Diabetes/Kroniker golf, Skolegolf, Astronauterne, opstart af nybegynderhold samt tidligere golfspillere, der vil starte igen.

Trods alle disse aktiviteter, må vi dog starte januar 2022 med et lidt mindre antal medlemmer end januar 2021, disse udmeldinger ved årskiftet er dog ikke unormalt. Faktisk ligger vi i Aabenraa Golfklub under gennemsnittet på landsplan set i % af det samlede antal medlemmer. Vi ser for nuværende også på landsplan at mange som fik startet op under Corona er vendt tilbage til nogle af de sportsgrene som var lukket ned under Corona.

Det betyder naturligvis at vi igen i 2022 har en stor opgave med at hverve nye medlemmer, men det er jo en opgave der kommer hvert år. Tjek i jeres bagland om der ikke skulle være en mulig ny golfspiller der, og inviter gerne personen en tur med ud at se, hvad golf og Aabenraa Golfklub er for noget.

Uge 29 skrev igen i 2021 historie med flotte 598 startende spillere fra 31 forskellige klubber – og et pænt overskud. Samtidig kunne vi glæde os over en ny banerekord for damerne, idet Line Vedel Christensen om mandagen gik en runde i 67 slag – 4 slag under banens par.

Vi hørte igen i år fra mange gæster, at de er meget forundrede over, at vi som forholdsvis lille klub kan trække sådan et stort arrangement og specielt at det kun er frivillige der står for alt i Uge 29. Det kan vi være rigtig stolte af, og den tak er hermed sendt videre til jer frivillige, som giver en hånd med under dette arrangement.. TAK.

Flere gæster har allerede booket sommerhus til næste år, så vi er selvfølgelig også klar igen i 2022. 🙂 🙂 

Vi håber at det i 2022 kan lykkes at afholde en tilnærmelsesvis normal generalforsamling, som altid i februar måned. Som Corona’en florerer i øjeblikket kan man komme i tvivl, men vi håber det lykkes.

Vi arbejder stadig på at finde ud af, hvad der skal ske med den gamle butik og om den kan laves om til indoor golfområde, men vi vil fortælle mere om disse planer på generalforsamlingen.

Alt i alt må vi sige, at når vi kigger ind i glaskuglen på 2022 – så ser det meget lovende ud i Aabenraa Golfklub, Hvis bare COVID-19 vil forsvinde, kan vi se frem til en rigtig god golfsæson med masser af golf og nye tiltag.

Glædelig Jul og rigtig godt Nytår, og pas på jer selv.
Klaus Milton Jensen
Formand.

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.