Gratis Weekend Golf blev en stor succes

I weekenden den 17 og 18. september havde Aabenraa Golfklub som noget nyt inviteret til “Gratis Weekend Golf”. Et arrangement henvendt til nuværende ikke-golfere der dermed over en weekend kunne stifte bekendskab med golfspillet og få en god fornemmelse af, hvorvidt sporten er noget for dem. 

Selvom arrangementet lå sent på året – og vejrudsigten for weekenden ikke ligefrem bød på sommervejr – så var der hele 16 personer tilmeldt. Disse var en rigtig god blanding af unge og mindre unge – kvinder og mænd – som alle var klar til en weekend fyldt med golf. Der var strikket et alsidigt program sammen for både lørdag og søndag der bød på alle facetter af golfen – men samtidig gav tid til hygge, grin, gode frokoster og til fællesskabet, der også er en stor del af golfspillet.

Både lørdag og søndag bød på træning af både lange slag, korte slag, chipning og putning inden hver dag blev afsluttet med 4 hullers spil på den store bane. Et program, der virkelig passede alle deltagerne. 

Se hele programmet her

De mange positive tilbagemeldelser efter weekenden viser, at weekenden var yderst vellykket og at programmet gav alle deltagerne en rigtig god fornemmelse af, hvad golfsporten kan tilbyde,

Tusind tak for en rigtig god golf weekend. Jeg har allerede tilmeldt mig som prøvemedlem, og glæder mig til at komme i gang. 
 
Tak for en skøn weekend.
 
Tak for dejlig spil, god mad og hygge. Jeg har nu tilmeldt mig som prøvemedlem og klar til igen at træne med jer andre.
 
Fantastisk weekend og sikke en imødekommenhed! Jeg er nu tilmeldt prøvemedlemsskab.
Bedre respons på en helt ny aktivitet kan Aabenraa Golfklub ikke ønske sig. 
 
Tak til alle deltagerne der tog sig tid til at stifte bekendskab med golfsporten, til PGA Pro Ronni Christensen for han store arrangement og naturligvis også til alle de frivillige medlemmer fra klubben, der stillede op for at hjælpe og i det hele taget gøre denne weekend mulig. 
 
Skulle du have fortrudt, at du ikke tog chancen og var med denne gang, så hold øje med Aabenraa Golfklub hjemmeside eller følg os på Facebook, for det kan da sagtens ske, at dette arrangement gentages i 2023. 
 
På gensyn i Aabenraa Golfklub. 
 
Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.