Greenkeeperen vandt sin egen hævn….

Traditionen tro får vores greenkeepere en gang om året muligheden for at tage “hævn” på alle medlemmer i den turnering der hedder “Greenkeeperens Hævn 2021”. 

Her har Greenkeeper Teamet med Per Ditlev i spidsen frie hænder til at lave alle mulige – og umulige – ændringer og forhindringer på banen, som deltagerne i turneringen så også skal kæmpe med, udover den normale golf. Og som det ses af “menuen” for runden i billedet her til højre, så er det ikke småting, greenkeeperne kan finde på (klik på billedet for at forstørre).

For nu at runden ikke skal tage al for lang tid, så spilles turneringen som en “Texas Scramble” – dvs. en holdturnering med 4 deltagere på hvert hold, men hvor der kun spilles med “en” bold. Dermed har holdet 4 forsøg til at opnå det bedste resultat på hvert slag/put – som så kun tæller for et slag for holdet. Inklusive forhindringer, så er der her tale om en turnering, der giver masser af grin, hovedbrud og sikkert også ekstra frustrationer på hver flight. 

Hvorvidt vores chefgreenkeeper Per Ditlev bare er vant til alle mulige forhindringer på banen skal være usagt – men hans flight kom i hvert tilfælde bedst rundt i hans “egen hævn”. 

På de første pladser i “Greenkeeperens Hævn” kom følgende:

  1. Ditlev / Clausen / Kjeldgaard Petersen / Petersen – +21 point
  2. Koch / Jensen / Kruse / Jacobsen – +19 point
  3. Damgård / Johnsen / Koch / Holm – +19 point

Se alle resultater og navne her

I billedgalleriet herunder ses nogle af de udfordringer, spillerne blev udsat for under “Greenkeeperens Hævn 2021”.

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.