Klar til finaler i Klubmesterskaberne i hulspil

Sponsor for Klubmesterskaberne i Aabenraa Golfklub

Klubmesterskaberne i Hulspil presented by Sydbank er klar til at blive afgjort.

Semifinalerne er nu spillet og de 2 spillere hos henholdsvis Damerne og Herrerne, der skal afgøre årets Klubmesterskaber i Hulspil er fundet. 

Hos Damerne mødes Vivi Schmidt, der slog Jette M. Frosch 2/1 i en tæt semifinale og Alberte Rømer Olsen, der besejrede Cecilie Breinholdt Madsen med 3/2 i deres semifinale. 

Disse resultater betyder, at hos Damerne vil der i 2021 være en førstegangsvinder i Hulspil, da ingen af de to finaledeltagere har vundet før. 

Se alle resultater hos Damerne her

Hos Herrerne har den forsvarende mester Jacob Plambeck stadig muligheden for at vinde sit 4. hulspilsmesterskab i træk, efter han i semifinalen slog Claus Gram i en tæt match, der skulle helt til hul 19 før den blev afgjort. Jacob møder en debutant i finalen, efter Mads Fynsk Lorensen slog Mads Meilandt Thomsen med 5/4 i deres semifinale. 

Se alle resultaterne fra Herrerne her

Klubmestre i Hulspil 2020 – Camilla Hedegaard og Jacob Plambeck.

Med disse finaledeltagere er der garanti for god golf og spænding, når finalerne afvikles i Aabenraa Golfklub lørdag den 7. august. 

Kl. 8:00 slår damerne ud og kl. 8:15 slår herrerne ud.

Spillerne håber på mange tilskuere og god stemning til finalerne, så forhåbentlig finder mange vej til klubben denne dag for at følge de spændende matcher. 

Klubmesterskaberne i Hulspil spilles altid fra scratch – dvs. uden handicap – hvorfor det udelukkende er antal brugte slag per hul der tæller. Der spilles over 18 huller og indtil en spillere har vundet flere huller over den anden, end der er huller tilbage at spille. Det vil sige, en sejr på 3/2 betyder, at en spiller er 3 op og der er kun 2 huller tilbage at spille – hul 17 og 18. Den anden spiller kan derfor ikke nå at vinde eller dele matchen. Er spillerne lige efter hul 18, så spilles der videre på hul 1, hul 2 osv. indtil en spiller vinder et hul og dermed matchen. 

Hulspil betragtes af mange som golf i den reneste form – spiller mod spiller – med alt hvad det indebærer af strategiske overvejelser igennem matchen. En meget anderledes slags golf end når man “spiller mod sig selv og banen”, som det oftest er i stableford/slagspil. 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.