Lige ved og næsten….

I weekenden var vores meget dygtige Dame Elitespillere i Nordjylland for at spille om oprykning til 2. division. Der skulle spilles på den svære bane i Rold Skov, som på dagen blandt andet bød på et udfordrende par 3 hul på hele 175 m.

Vores Damer var topmotiverede og velforberedte. Turen gik til Nordjylland allerede lørdag, hvor der skulle prøvespilles, efterfuldt af lokal overnatning på Jomfrubakken – alt sammen for at være optimalt udhvilet og klar til søndagens spil. 

Modstanderne var et meget stærkt hold fra Holstebro Golfklub, hvor højeste handicap for de 5 spillere stod noteret til 8,1. I finalen blev der spillet 1 foursome og 3 singler – en vunden foursome giver 3 point og hver single 2 point. Men selvom vores Damer altså var “bagud på handicap” inden matcherne gik igang – så var de absolut ikke bagud på banen. 

Der blev kæmpet bravt for hvert eneste hul hele dagen lang og to af vores matcher nåede hele vejen til hul 18, inden de blev afgjort. Og med lidt mere held i disse to matcher, så kunne oprykningen være blev sikret. Men desværre blev det til et meget snævert nederlag til vores damer på 5/4. 

Holdsammensætningen var som følger med resultat af match bagefter i parentes:

3. single: Helle Axelgaard (Taber 1/0)
2. single: Tina Tiedemann (Taber 5/3)
1. single: Alberte Lotte Rømer Olsen (Deler på hul 18)
Foursome: Cecilie Breinholt Madsen / Line Vedel Christensen (Vinder 3/2)

En virkelig flot præstation af alle vores piger inklusive de spillere, der har repræsenteret 1. Damer i 2021 sæsonen men som ikke kom i spil i Oprykningsfinalen. 

Flot spillet af alle og I kan være meget stolte af en flot sæson!

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.