Nøgleboks til udlejning af golfbiler er ankommet

Nu er det muligt at leje golfbiler i Aabenraa Golfklub, uden at skulle i kontakt med klubben for at få udleveret nøgler. I denne uge har Aabenraa Golfklub nemlig fået installeret den nye Nøgleboks fra CompuPartner, der er koblet sammen med Golfbox bookingsystem og CompuPartners eget betalingssystem. 

Fremover foregår leje og booking af golfbiler i klubben lidt anderledes, idet golfbiler skal bestilles over Golfbox, når man booker sin tid på nettet – eller direkte på skærmen i klubhuset, når man bekræfter sin tid. Bestilling af golfbiler kan for nuværende ikke foretages, hvis man bruger Golfbox-app’en til tidsbestilling. 

Aabenraa Golfklub råder over et vist antal golfbiler til udlejning og klubben råder medlemmer og gæster til at bestille buggy ved booking af tid, da man så er sikker på, at der også er en buggy når man ankommer og skal spille. Man kan sågar ved booking af tider og golfbiler via Golfbox se, hvor mange biler der er ledige på det pågældende tidspunkt. 

Systemet holder nemlig automatisk styr på, hvor mange biler der er udlejet, hvor længe bilerne har været tilbage i opladeren og hvornår de så kan udlejes igen. 

Prisen for leje af en golfbil for 18-huller er kr. 300,- for gæster og kr. 150,- for medlemmer. 

Reservation af golfbil i forbindelse med tidsbestilling via Golfbox på nettet:
(se også billedgalleri nederst)

Reservation af buggy foregår i forbindelse med reservation af starttid i Golfboks: Når alle spillerne i en flight er tastet ind, trykkes på knappen ‘TILFØJ EKSTRA’ i nederste højre hjørne. Derefter:

  • Tryk på pilen og vælg vare (Buggy)
  • Tryk på næste pil og vælg spiller, som skal have buggyen
  • Tryk på ‘TILFØJ’

​Betaling af buggy foregår derefter når starttiden bekræftes (og for gæster betales) på touchskærmen i klubhuset. Når du har bekræftet din tid og betalt det du skal, vil en låge i Nøgleboksen åbne sig og du kan tage nøglen deri. 

Reservation af golfbil i forbindelse med tidsbestilling på skærm i klubhuset:
(se også billedgalleri nederst – vi beklager kvaliteten af billederne fra skærmen, vi håber snart, at der kommer bedre billeder :-))

Bestil din tid til dig og dine medspillere og tryk derefter på “TILFØJ VARER”. Vælg derefter, hvem du vil bestille en golfbil til – denne spiller betaler også lejen af golfbilen. 

  • Klik på “+” tegnet for at tilføje en eller flere golfbiler
  • Klik på “Næste” og følg derefter vejledningen på skærmen.

Når du har bekræftet din tid og betalt det du skal, vil en låge i Nøgleboksen åbne sig og du kan tage nøglen deri. 

Aflevering af nøgle efter endt brug af golfbil:

Når du har sat bilen tilbage og husket at sætte opladerstikket i, skal nøglen til golfbilen afleveres  i nøgleboksen igen. 

Log ind på skærmen i klubhuset manuelt, eller ved at køre dit DGU kort igennem kortlæseren.

  • Klik på “Flexboks” i menuen i højre hjørne af skabet
  • Klik på “Aflever”
  • Indtast dit nøgle nummer og følg anvisningerne på skærmen

Boksen vil derefter åbne en låge og du lægger nøglen tilbage i boksen og lukker lågen. Dermed er din tilbagelevering af nøglen registreret i Golfbox og du risikerer ingen ekstraregning for udlejningen. 

Såfremt du ikke lægger nøglen tilbage på ovenstående måde, er udlejning ikke afsluttet, men stadig registreret på dit DGU nummer. Du risikerer dermed at modtage en ekstraregning på leje af golfbilen da bilen dermed ikke kan udlejes igen, før nøglen er lagt tilbage af personalet i klubben. 

 

Reservation af golfbil i forbindelse med tidsbestilling via Golfbox på nettet: (Klik på det første billede til venstre og brug så pil-til-højre i den box der åbner for at se næste billede)

NextGEN Gallery

Redigere
Slet

Reservation af golfbil i forbindelse med tidsbestilling på skærm i klubhuset: ((Klik på det første billede til venstre og brug så pil-til-højre i den box der åbner for at se næste billede – beklager kvaliteten af skærmbillederne)

NextGEN Gallery

Redigere
Slet

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.