Frederikke Ellehøjgaard Nr. 4 i Portugal

Frederikke Ellehøjgaard slutter i +30 – 3 slag fra 2. pladsen og 6 slag fra 1. pladsen.

Målet var en topplacering i årets sidste turnering for Aabenraa Golfklubs Frederikke Ellehøjgaard, da hun i weekenden deltog i Portuguese International Mid-Amateur Championship på den smukke – og svære – Troia golfbane lige syd for Lissabon. 

Selvom målet blev indfriet med en flot 4. plads i et meget stærkt international felt i Portugal, så var 2. pladsen længe indenfor rækkevide. Desværre kostede de sidste par huller på sidste runde dyrt – noget Frederikke Ellehøjgaard ikke selv var tilfreds med. 

Spillet var hele weekenden til mere og jeg havde fat i 2 pladsen langt ind i 3 runde. Desværre svigtede det mentale mig lidt på afslutningshullerne og jeg er i træerne både på hul 16 og 18 og må droppe.

Dette betød desværre, at Frederikke satte 4 slag til på de sidste 4 huller via en dobbelt bogey på hul 15 bogey hul 16 og hul 18. Samtidig var det også lidt “stolpe-ud” på de sidste par huller.

Jeg er ved at hole mit chip på hul 17 til birdie, men den bliver desværre liggende lige på kanten. Dette gentog sig på hul 18, da mit par putt – der ellers sidder midt i hullet – stopper millimeter kort af. Desværre holede jeg på afslutningshullerne ikke de putts, som jeg havde gjort tidligere på den afsluttende runde 

Frederikke ender på en 4. plads med 3 slag op til 2. pladsen. Efter en første skuffelse havde lagt sig var Frederikke dog stadig positiv over sæsonafslutningen.

Dannebro blev repræsenteret af bl.a. Frederikke Ellehøjgaard i Portugal.

4. plads – jo, alt i alt er jeg godt tilfreds. Svinget sidder godt og jeg har fået bekræftet, at jeg kan spille lige op med de bedste i Europa. Jeg skal bruge vinteren på at arbejde på det mentale og blive stærkere under pres, så jeg kan holde fast når det gælder. 

Dermed er sæsonen afsluttet for Frederikke Ellehøjgaard som absolut kan være tilfreds med 2022 fra et golfmæssigt perspektiv: vinder af den danske Mid-Age Dame Rangliste, Klubmester i Aabenraa Golfklub i både Hulspil og Slagspil – samt Sønderjysk Mester 2022 i Slagspil. 

Udover at hun selv har slået slagene, så ved Frederikke også godt hvem der har stor andel i hendes flotte sæson:

Jeg sender en KÆMPE tak til Ronni Christensen (PGA-træner i Aabenraa Golfklub, red.) for altid at være der for mig – også under turneringer og på mærkelige tidspunkter. Han har heldigvis stadig tålmodighed med mig og mit sving efter alle de år vi har arbejdet samme. 

Men helt sikkert også en stor tak til alle de søde medlemmer der skriver, liker og hepper på Facebook og Instagram når jeg er ude at spille – det er virkelig rart at mærke den opbakning!

Stor tak til Frederikke Ellehøjgaard for at repræsentere Aabenraa Golfklub i den store verden. 

Golfbladet har i deres November nummer lige bragt et portræt af Frederikke Ellehøjgaard – læs det direkte i Golfbladet November 2022 på side 22 her

 

 

 

 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.