Sidste Friday Nine for i år

Fredag den 10. september blev årets sidste Friday Nine turneringen spillet – det nyeste tiltag i Aabenraa Golfklub, som i løbet af 2021 er blevet en fantastisk succes med meget stor tilslutning.

I årets sidste turnering blev der spillet Greensome i stille, lunt og tørt vejr og de dygtige vindere blev:

1. Inge & Finn Aagaard Andersen – 21 point
  2. Tina Tiedemann & Asger Stenhøj Smidt – 20 point
  3. Annelene & Ib Griepentrog – 20 point

Se alle resultater af turneringen her

Efter de 4 Friday Nine Turneringer i løbet af 2021 kan det vist roligt konstateres, at denne nye turneringsform har manglet i Aabenraa Golfklubs Turneringskalender. Stor cadeau til Marianne & Peter Kondrup samt Rikke & Lone Mikalski for at foreslå disse nye turneringer til klubben samt for at stable det hele på benene – og ikke mindst at afvikle dem på bedste vis.

Med hele 178 deltagere over de 4 turneringer med gunstart over 9-huller, har Friday Nine bestemt været en deltagermæssig succes. Og med matchformer som Greensome, Foursome og Scottish Two Some er mange af deltagerne blevet præsenteret for helt nye former for golf, der er i høj grad understøtter det sociale.

Og netop  det sociale aspekt i disse turneringer har helt klart medvirket til succesen. I disse turneringer er det nemlig ikke konkurrence elementet der er dominerende – nærmest tværtimod – men netop samværet i flighten og naturligvis den fælles hygge på terrassen efter de 9 huller er overstået.

Så forhåbentlig finder disse turneringer nu en fast plads i Aabenraa Golfklubs Turneringsplan – alle deltagere i de forskellige turneringer har i hvert tilfælde været begejstret for ankomsten af Friday Nine Turneringer i 2021.