Sønderjyske Mesterskaber 2021

Søndag den 3. oktober blev årets Sønderjyske Mesterskaber 2021 afholdt i Benniksgaard Golfklub. 

Fra Aabenraa Golfklub var der deltagere i næste alle rækker – desværre måtte nogle rækker dog aflyses grundet for få deltagere, hvorfor ikke alle Aabenraa spillere kom i ilden (læs mere i slutningen af artiklen).

De der var på banen i Benniksgaard blev mødt af meget vanskelige forhold med mere end kraftig blæst og regn. Langt fra optimale forhold til gennemførsel af Mesterskabet – men dette til trods blev der budt på flotte scores i flere rækker. 

Aabenraa Golfklub fik én Sønderjysk Mester i Marente Andersen, der vandt i Veteran Damer med 1 slag. Stort tillykke til Marente med endnu et Sønderjysk Mesterskab!

Udover de individuelle mesterskaber spilles der også om et Holdmesterskab, hvor de 4 bedste brutto scores fra hver klub er tællende. Her måtte Aabenraa Golfklubs hold desværre se sig slået med 5 slag af hjemmebaneholdet fra Benniksgaard. Sønderborg Golfklub ender på 3. pladsen. 

Resultaterne for vores repræsentanter fra Aabenraa Golfklub ses her:

Damer: Alberte Rømer Olsen – nr. 2
Herrer: Mads Lorensen Fynsk – nr. 2
Mid-Age Herrer: Martin Schjøtt – nr. 2
Senior Damer: Tina Tiedemann – nr. 5
Senior Herrer: René Aagaard Andersen – nr. 3
Veteran Damer: Marente Andersen – nr. 1
Veteran Herrer: John O’Brien – nr. 3
Super Veteran Herrer: Finn Cummings Olsen – nr. 7

Alt i alt en flot præsentation af alle Aabenraa Golfklubs spillere og der skal lyde en stor tak til alle for den flotte måde, de har repræsenteret klubben på i dette års Sønderjyske Mesterskaber.  Se alle resultater og scores her

 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.