Stor succes på Golfens Dag

Der var så stort et fremmøde til Golfens Dag 2021 i Aabenraa Golfklub, at den nyligt renoverede parkeringsplads ikke var stor nok til alle biler, hvorfor området omkring Drivingrange også måtte tages i brug til parkering. 

At golfsporten appellerer til alle uanset køn og alder var søndagens Golfens Dag 2021 i Aabenraa Golfklub et klart eksempel på. Knap 50 interesserede mødte op på dagen for at få et indblik i, hvad golf egentlig er for noget og specielt for at få at vide, hvorledes de kan komme i gang med at spille golf i Aabenraa Golfklub.  

På en flot dag var ikke kun humøret men også interessen høj hos alle fremmødte og flere af forårets planlagte begynderhold kan allerede nu se frem til mange flere deltagere i de kommende dage. I Aabenraa Golfklub fik alle fremmødte prøvet alle spillets facetter og kunne ligeledes være tilskuere til hvorledes klubbens nuværende medlemmer dystede på banen i årets Åbningsturnering 2021 (læs mere her). 

En god dag i Aabenraa Golfklub der som klub har ry for at være en udpræget social klub med smilende og imødekommende medlemmer, stor frivillighed og engagement i lokalsamfundet med f.eks. skolegolf og “Kronikergolf” i samarbejde med Aabenraa Kommune, Diabetes Foreningen og Friluftsrådet. En beskrivelse som også alle fremmødte til Golfens Dag 2021 fik et rigtig godt indblik i.

Aabenraa Golfklub takker alle fremmødte på dagen og ser frem til at se alle sammen i løbet af de næste par uger igen. Og havde du ikke mulighed for at komme forbi på Golfens Dag, så kontakt klubben på info@aabenraagolf.dk og hør mere om dine muligheder for at komme i gang med golf allerede i år.  

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.