Stort fremmøde til Pink Cup Lotto

Igen i 2021 bekræftede medlemsskaren i Aabenraa Golfklub samt gæster fra Løjt Land, at klubben og området altid bakker op om indsamlinger til gode formål så som Pink Cup.

I 2021-udgaven af den populære Pink Cup Lottospilsaften deltog igen knap 100 personer fra nær og fjern – og om end rekorden for antal deltagere ikke blev slået – så var der ny rekord for det indsamlede beløb ved Pink Cup Lottospil. Aftenens beløb endte nemlig på over kr. 10.000,- hvilket ikke er set før til Pink Cup Lottospil. 

Pink Cup udvalget i Aabenraa Golfklub sender en stor tak til alle fremmødte samt de frivillige hjælpere, der især gjorde aftenen mulig. En ekstra stor tak går til alle sponsorer, der har været så venlige at sponsorere præmier til årets Pink Cup Lottospil – ingen nævnt – ingen glemt – men alle blev nævnt løbende under aftenens arrangement.

Uden disse velvillige sponsorer, ville det slet ikke være muligt at arrangere de mange forskellige aktiviteter til fordel for Pink Cup året igennem. Aktiviteter der indtil nu har resulteret i, at Pink Cup udvalget i Aabenraa Golfklub over årene har sendt over 1/2 mill. kroner til Kræftens Bekæmpelse / Støt Brysterne. Og endnu flere er på vej. 

Stor tak til alle !

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.