Sydjysk Damemesterskab med flot deltagelse af Aabenraa Golfklub

Tirsdagspigerne var med i spidsen, da Sydjysk Damemesterskab blev afgjort d. 10/9 i Nordborg Golfklub.

10 kvinder fra 6 forskellige sønderjyske klubber – Haderslev, Tønder, Benniksgaard, Sønderborg, Nordborg og selvfølgelig Aabenraa Golfklub – skulle dyste mod hinanden om æren.

Det var ellers mange bekymrede damer, der var mødt op til et overdådigt kaffebord, da regnen lige forinden havde stået ned i stride strømme. Skulle man ha taget gummistøvlerne med? Mens kaffen, kagerne og gensynsglæden overtog klublokalet, kom varmen og solen frem. 

Kl. 14 lød startskuddet, og 60 damer indtog Nordborg Golfbane i sol og blå himmel, en meget varm efterårsdag. Banen stod flot, og den nyslåede rough var med i gemmelegen om at finde bolde indimellem. På hver flight var 4 forskellige klubber repræsenterede, hvilket gav mulighed for nye bekendtskaber på kryds og tværs af det sønderjyske. Det kunne tydelig mærkes når alle samledes i klubhuset til fællesspisning efter endt runde. Det summede med grin og snak i alle kroge.

Helle Paulsen skubbede alle konkurrenter til siden, og nappede første pladsen med flotte 41p.

Marente Andersen tog tættest på flag på hul 7 – 68cm fra flaget.

Nordborg stod som vært for årets Sydjyske Damemesterskab. I 2022 går turen videre til Haderslev Golfklub, hvor Tirsdagspigerne selvfølgelig skal med. Så de damer – gør jer klar til at dyste om de 10 pladser i næste sæson. En fed oplevelse!

Til de nysgerrig, var Aabenraa Golfklub repræsenteret af:

Charlotte Hesselberg
Anna Micski
Helle Birgitte Axelgaard
Ulla Holm Krag
Dorthe Warncke
Lone Mikalski
Helle Paulsen
Marente Andersen
Dagmar Povlsen
Jette Gråsbøll Lund

 

 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.