To oprykninger i hus!

1. Dame vinder i Sønderjyllands Golfklub

Lørdagens resultater i Danmarksturneringen betyder, at Dame 1 og Dame 2 allerede i dag har sikret sig første pladsen i deres respektive puljer. Desværre er det samme ikke tilfældet for begge herrehold. 

1. Dame topper som skrevet 2. Div. Vest nu med 8 point inden sidste match søndag imod Odense, som ligger sidst.i puljen. Grundet de gældende regler ved pointlighed, kan 1. Dame dog ikke længere miste første pladsen også selvom de taber i morgen. Så der er en enestående mulighed for at kommer forbi og hylde Damerne i morgen. (se stillingen her)

1. Herre delte i dag med Kaj Lykke på udebane. Et resultat der kunne have været en sejr, men desværre tabte 1. Herre to singler på hul 18. Dermed kan 1. Herre ikke selv sikre sig forbliven i 3. division næste år, men de er afhængige af, at Benniksgaard taber i morgen og 1. Herre selv vinder over Ribe på hjemmebane. Derfor har de brug for al den støtte de kan få på hjemmebane morgen, hvor første bold slår ud kl. 9:00. (se stillingen her)

2. Dame vinder i Barløseborg

2. Dame er bare ustoppelige i år. De trak sig sejrrigt ud af kampen om første pladsen i dag imod Barløseborg, hvormed de sikrede førstepladsen i puljen. Kampen søndag imod Lillebælt, der ligger sidste i puljen, er reelt uden betydning – men mon ikke 2. Dame gerne vil slutte godt at på hjemmebane. (se stillingen her)

2. Herre tabte idag desværre til Benniksgaard på udebane med hele 11-1. Cifrene er dog ikke helt retvisende, da både en single og en foursome blev tabt på 18 hul og var disse blevet vundet, havde 2. Herre vundet hele matchen i stedet. Dermed er oprykning udenfor rækkevide for 2. Herre, men der er lige et regnskab med Nordborg der skal gøres op søndag – en match som alle spillerne er meget opsatte på at vinde. (se stillingen her)

Så søndag byder på fejring af 2 x oprykning for damerne og to virkelig spændende matcher for herrerne – så alle spillerne håber på stor opbakning søndag! 1. Dame starter ud kl. 8, derefter 1. Herre, 2. Herre og kl. 10:50 slutter 2. Dame feltet af med deres første start. 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.