Uge 29 – Aabenraa Golfuge 2020 – blev en stor succes!

Det en blevet en fast årlig begivenhed i den danske golfverden, at Aabenraa Golfklub på Løjtland afholder en golfuge, hvor golfspillere fra hele landet dyster mod hinanden fra mandag til torsdag.

Det sker altid i uge 29, hvor vejret i Danmark normalt viser sig fra den pæne side – således også i år, hvor paraplyerne kun var slået op i korte perioder om tirsdagen.

I alt var der 574 startende (nogle var med alle 4 dage) fra i alt 34 danske golfklubber og dertil 2 nordmænd og 1 tysk deltager.

En flot ny rekord, som arrangørerne dog vil gøre alt for at slå næste år.

Foruden det store deltagerantal og den gode stemning alle 4 dage kunne klubben også glæde sig over, at rigtigt mange elitespillere fra de danske golfklubber havde valgt at spille med i golfugen, og det satte selvfølgelig også sit præg på resultaterne.

Mandag var det Mads Lorensen Fynsk fra Sønderjyllands Golfklub som ”brændte banen af” med en runde i 70 slag – et slag under banens par – en runde der blandt andet bestod af 7 birdier. Ser man på resultaterne fra alle 4 dage, er det imponerede at finde Mads i toppen alle dage – og med på alle 4 vinderbilleder fra ugen – godt gået.

Onsdag blev Madss flotte runde fra mandagen dog forbedret, idet Søren Marquardt Frosch på sin hjemmebane præsterede 2 eagles og 1 birdie og resten af hullerne i par til et slutresultat på 66 slag – 5 under par.

Også Kim Wilhelmsen fra Sønderjyllands Golfklub gik en flot runde om onsdagen i 69 slag for de 18 huller.

Golfugen blev afsluttet med spisning i klubhuset og mange løfter om, at man var klar til deltagelse igen næste år – flere gæster har allerede bestilt sommerhus for 2021. Så bestyrelsen i Aabenraa Golfklub er allerede nu i gang med at forberede Golfuge 29 i 2021.

Spillerne har sagt TAK til ALLE FRIVILLIGE som har givet arrangementet en hjælpende hånd, uden dem kunne det ikke lade sig gøre. Aabenraa Golfklub siger også tak til sponsorerne til de 4 dage –  “Vin og Gastro” i Rådhusgade, “Strandcafeen” Sandskær, “æ Knapp”, bryggeriet Fuglsang og Gerda og Ejnar Callesen (borde og stole).
 
Skal man i byen og spise, kunne man sige “tak” ved at bestille hos en af vore sponsorer, og så ville det jo være kanon for vores klub, hvis du lader et ord falde om, at vi er glade for vore sponsorer.

Alle resultater fra de 4 dage kan findes her

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.