WAGC 2022 afholdt i Aabenraa Golfklub

Igen i 2022 er turneringen WAGC blevet afholdt i Aabenraa Golfklub.
 
Turneringen er en indledende runde til VM for Amatørgolfere der finder sted senere i år i Malaysia. Det endelige danske hold findes først efter landsfinalen der spilles på Lübker Golf Resort til efteråret. Der er omkring 40 lande med til VM for Amatørgolfere i Malaysia til efteråret. 
 
Der spilles i forskellige rækker til et Amatør VM, så derfor blev der i Aabenraa Golfklub fundet 5 vindere, der nu alle skal dyste på Lübker i efteråret om at sikre sig en plads på Amatør Landsholdet i Malaysia. 
 
De 5 dygtige vindere i var: Rune Wrang Johannsen (Tønder Golfklub), Susanne Frederiksen (Hobro Golfklub), Anne Marie Schmidt (Aabenraa Golfklub), Svend Særkjær (Haderslev Golfklub) og Henrik Petersen (Aabenraa Golfklub).
 
 
Indlagt i turneringen var Tættest på hul 18 i et slag – her blev den dygtige vinder Jytte Koch fra Aabenraa Golfklub.
 
Som det ses af billederne herunder, så var det formanden for Aabenraa Golfklub – Klaus Milton Jensen – der sørgede for forplejning til deltagerne i WAGC 2022. 
 
Stort tillykke til alle vinderne og held og lykke på Lübker til efteråret. Og tak til alle deltagerne i WAGC 2022 i Aabenraa Golfklub. 
 
Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.