Greenfee

Greenfee takster i Aabenraa Golfklub for 2024.

Greenfee gælder for en runde på 18 huller samt en spand træningsbolde til drivingrange.

Senior Hverdage kr. 350 / € 47 – Weekend & helligdage kr. 400 / € 55

Junior Hverdage kr. 150 / € 20 – Weekend & helligdage kr. 175 / € 24

Leje af Trolleys kr. 30 / € 4 for 18 huller

Leje af Golfbil / Buggy kr. 350,- / € 47,- for 18 huller (fører skal være over 18 år) 

Aabenraa Golfklub er en del af Golfamore PLUS – dog kan Flexmedlemmer ikke benytte Golfamore i Aabenraa Golfklub. 
PLUS betyder, at Aabenraa Golfklub frigiver Plus tider hvor Golfamore Plus kortholdere så kan spille flere gange på vores bane. Disse Plus tider frigives med 14 dages varsel og vil udelukkende være at finde på hverdage. Det er Golfamore kortholderens eget ansvar altid at få betalt korrekt greenfee. Du finder de aktuelle PLUS tider her

Golfbiler bestilles via Golfbox – nøgler udleveres fra nøgleskab ved greenfeeindtjekning og betaling – Golfbilerne forefindes ved bagbygningen i rundellen til venstre for gennemgangen til første teested – bare følg stien.

HUSK af sætte oplader stikket tilbage i Golfbilen når den sættes og aflevere nøglen tilbage i nøgleboksen!

Læs mere om hvorledes booking og udlevering af nøgler fungerer her

Greenfee betales i klubhuset, hvor der kan betales med de gængse kreditkort.
Greenfee er inklusive en spand bolde på drivingrange.

Ønsker du blot at benytte drivingrange og de omkringliggende faciliteter til træning, koster det kr. 60,- som bedes betales via MobilePay. Der sidder en kode/et nr. på boldautomaten på drivingrange, hvortil dette kan betales.

Mulighed for rabat ved grupper på mere end 20 personer – kontakt i så tilfælde kontoret.

Fuldtidsmedlemmer af Aabenraa Golfklub kan hver sæson invitere 5 gæster til en greenfee på kun DKK 250. Gæsten skal have et fuldtids DGU-medlemskab. Medlem og gæst skal spille i samme flight. NB! Gæster, der ønsker at benytte denne mulighed for rabat, skal rette prisen, før der betales. Ønsker om efterfølgende refusion af ikke udnyttede rabatmuligheder kan ikke imødekommes.

Brug af stålspikes på banen er forbudt. Hunde er tilladt på banen i snor.

 
Præcisering af regler for rabat på greenfee:

De faste greenfeeaftaler, som er beskrevet på vores hjemmeside, gælder udelukkende for greenfee gæster, der er fuldtidsmedlemmer i en dansk golfklub under DGU. Spil med et medlem for 250,- kr. gælder udelukkende, når medlemmet er fuldtidsmedlem og gæsten er fuldtidsmedlem i en dansk golfklub under DGU.

Praksis for opkrævning af uberettiget rabat:

  • Såfremt prisen rettes uberettiget af en gæst, der er ikke fuldtidsmedlem (fx flexmedlem) af en dansk golfklub, opkræves beløbet via gæstens hjemmeklub.
  • Såfremt prisen ændres for en gæst, der ikke er medlem af en dansk golfklub under DGU, opkræves beløbet hos klubmedlemmet, som så selv må inddrive det hos gæsten.

 

Således finder du vej til Leje Buggies ved vores bagrum: