Gæsteinfo

Gæster er altid meget velkomne i Aabenraa Golfklub og der bliver taget vel imod dem.

Vi har tidsbestilling via golf.dk eller klik her. Alternativt er du altid velkommen til at kontakte kontoret på 74 750 750 (dagligt 10:00 – 14:00) eller på info@aabenraagolf.dk.

Greenfee betales via elektronisk betaling på touchskærmen i klubhuset ved bekræftelse af tider. Her kan der betales med både danske og udenlandske betalingskort.

Se greenfee priser her

Aabenraa Golfklub er en del af GolfAmore.

Flexmedlemmer kan ikke benytte Golfamore i Aabenraa Golfklub.

Grupper

Vi modtager gerne små og større grupper og hjælper gerne i forbindelse med arrangementer for “klub i klubber”, virksomheder med mere.

Vi har et moderne og nybygget klubhus fra 2012 med alle faciliteter. (læs mere her) Lige udenfor klubhuset hænger der en hjertestarter (læs mere her) og har du lejet en buggy, så finder du vejledningen til hvorledes nøgler udleveres og hvor vores buggys holder her.

Søger du overnatning i forbindelse med spil af Aabenraa Golfklub, kan vi anbefale den nærliggende Sandskær Camping (kun 500 m væk), Løjt Feriecenter (kun 300 m væk), Golfophold nær Aabenraa (se oversigt her). Du finder også links til hoteller og kroer vi har aftaler med her

Vi glæder os til at se dig.