Prøvemedlemskab

Aabenraa Golfklub tilbyder et prøvemedlemskab for bare 750,- kr. Prøvemedlemskabet, der gælder i 3 måneder, omfatter:

  • Begynderundervisning i det praktiske spil. 5 holdlektioner á 2 timer + 2 individuelle lektioner á 30 minutter
  • Teoriundervisning i golfregler og etikette. 1 lektion á 2 timer.
  • En eller to begynderrunder á 9 huller på klubbens bane med en hjælper/erfaren golfspiller.
  • Deltagelse i matcher i Klub 37 og D-række turneringer.
  • Fri brug af klubbens faciliteter.
  • Bogen “Kom i gang – golf for begyndere”.
  • Golfregel-bogen.
  • Fri lån af golfsæt (må dog ikke tages med hjem).

Fortsætter du som medlem efter dit prøvemedlemskab, så modregnes de 750,- kr. i dit kontingent for resten af året. Samtidig spiller du resten af året efter prøveperioden til stærkt reduceret pris og du får det følgende hele års kontingent til halv pris, såfremt du fortsætter som fuldtids aktivt seniormedlem. (Dog kun med lokal spilleret – ønskes national spilleret, skal der betales fuldt kontingent). Denne “Startpakke” gælder udelukkende personer, der ikke tidligere har været medlem af en DGU-golfklub.

I Aabenraa Golfklub lægger vi stor vægt på den sociale del af golfspillet – og så skal det være udfordrende, sjovt og hyggeligt. Vi hjælper dig i gang i klubben, så du straks kan føle dig hjemme og etablere nye bekendtskaber med andre golfspillere – nye såvel som gamle.

Som prøvemedlem er det muligt at spille vores 18-huls bane fra første dag. Dette skal dog ske sammen med et nuværende medlem af Aabenraa Golfklub. Læs mere om “Spil med et medlem” her

Når du efter prøveperioden har opnået retten til DGU-kortet, så er du golfspiller. Melder du dig ind i klubben, kan du spille det første år til halv pris – dog kun med lokal spilleret. National spilleret (retten til at spille som greenfee gæst på andre baner) kræver, at der betales fuld kontingent. Dette giver retten til at spille gratis på Benniksgaard Golf Klubs bane – altså 2 baner for 1 kontingent.

Vel mødt i Aabenraa Golfklub