Astronauterne

Astronauterne er et godt sted at starte, hvis du er pige eller dreng og har lyst til at teste om golf er din nye sport.

Vi har som udgangspunkt målrettet Astronauterne mod de 4 til 10-årige. Men er du yngre eller ældre og synes Astronauterne passer godt til dig, så er du også velkommen.

Vi ønsker at give Astronauterne den bedste start på livet som golfspiller. Fokus er på leg, glæde, venskaber og udvikling. Det betyder, at vi vægter det sociale højt og at ungerne griner, leger og får masser af succesoplevelser.

Læs f.eks. her om, da Astronauterne holdt 2 års fødselsdag i august 2021. (åbner i nyt vindue)

Forældre

At være forældre til en Astronaut betyder at du muligvis er trådt ind i en ny og anderledes verden, specielt hvis du ikke spiller golf.

Men frygt ikke, for uanset om du selv spiller eller ej, har vi brug for hinanden for i fællesskab at skabe en god start på livet som golfspiller.

Vi har derfor brug for at du engagerer dig i dit barns golf og at du dermed bliver en del af fællesskabet.

Vi benytter onsdagens træning samt Facebookgruppen “Astronauterne – Aabenraa Golfklub” til at kommunikere med hinanden. Siden finder du her

Der er allerede mange aktiviteter slået op i denne gruppe og gruppen er offentlig, så alle – også bedsteforældre eller andet – kan blive medlem og følge med i, hvad der er af aktiviteter og hvornår. 

Vi har lavet en folder angående Astronauterne i Aabenraa Golfklub som du kan læse her og som du naturligvis gerne må dele med andre interesserede.

Du kan kontakte Astronauterne i Aabenraa Golfklub via astronauterne@aabenraagolf.dk 

Vel mødt hos Astronauterne i Aabenraa Golfklub