Aabenraa Indoor

Vores Indoor anlæg i Arena Aabenraa, Hal 4, er åbent i vinterhalvåret, oktober – april.

Anlægget består lige nu af 5 udslagsmåtter og 1 puttebane. Snart følger også en moderne golfsimulator.

Der er to muligheder for at få adgang til at træne på en af udslagsmåtterne:

  • Medlemmer af Aabenraa Golfklub kan tegne et abonnement til 995,- kr. Så er det gratis at benytte måtterne, plus der er en del bonus oveni.
  • Alle golfspillere, der har adgang til Golfbox, kan købe enkelttimer à 75,- kr. uden nogen form for binding.
  • Alle golfspillere, der har adgang til Golfbox, kan købe adgang til simulatoren for 200,- kr. pr. time. Medlemmer med abonnement på indoor golf opnår 10 % rabat

Indoor anlægget er åbent alle dage frem til april. Der forekommer enkelte lukkedage på grund af andre aktiviteter i hallerne. Så er tiderne blot blokerede i Golfbox.

Ønsker du at booke en udslagsmåtte i 1 time, skal du gøre det via Golfbox. Du går ind på tidsbestilling, som du plejer. Under ressource vælger du så ”Udslagsmåtte 1 – 3”. Hvis der i alt er 3, der har bestilt den tid, du ønsker, kan du prøve at vælge ”Udslagsmåtte 4 – 5”. På den er der plads til yderligere 2.

Er du abonnent på Indoor, er prisen 0,- kr. Er du ikke abonnent, bliver du bedt om at betale 75,- kr. Du kan betale med kort eller mobilepay.

Har du fx booket en time fra 10:00 til 11:00, møder du tidsnok til at bekræfte tiden på din Golfbox-app. Kan bekræftes en time før, og når du befinder dig 2 km fra Arenaen. Ved betaling bekræftes tiden automatisk.

Så kan du slå bolde ud i tiden 10:00 til 10:55. De sidste 5 minutter bruger du til at samle bolde, så der er klar til den næste gæst.

Puttemåtterne kan ikke reserveres. Dem deles man blot om.

For at skåne måtterne, beder vi dig benytte rent og tørt fodtøj i hallen.