Opstart i Aabenraa Golfklub

Hvad enten din ambition er at blive elitespiller eller almindelig ”hyggegolfer”, så starter det hele med, at du skal erhverve det såkaldte DGU-kort. Aabenraa Golfklub har udviklet et koncept for et tre måneders begynderforløb, der på en både inspirerende og sjov måde giver dig de nødvendige færdigheder.

Holdlektioner

Som prøvemedlem i Aabenraa Golfklub bliver du en del af et helt unikt undervisnings- og træningsprogram. Den praktiske undervisning ved klubbens PGA træner, Ronni Christensen, består af 5 holdlektioner á 2 timer. (Evt. ”hurtigt” påskehold afviger lidt).

Individuelle lektioner

Efter holdlektionerne får du 2 individuelle lektioner á 30 minutter. Disse lektioner er tilpasset dine individuelle ønsker og behov.

Teori

Sideløbende med den praktiske undervisning skal du gennemgå en 2 timers lektion i golfregler og etikette. Derefter skal du bestå online regelprøve. Det kan du gøre, når det passer dig.

Praktik

Efter holdlektionerne skal du gå en eller to runder (9 huller) på klubbens 18 huls bane med en hjælper/erfaren golfspiller, hvis primære opgave er at omsætte den teoretiske undervisning i golfregler og etikette til det praktiske spil og i øvrigt gøre dig fortrolig med at færdes på golfbanen.

Matcher    

Når du har gået en eller to begynderrunder med en hjælper, og du selv føler dig parat til det, får du lokal spilleret. Du kan nu spille så meget du har lyst til på vores bane samt deltage i matcherne i Klub 37.

DGU-kort 

Når du har gennemført 3 – 4 matcher i Klub 37, eller gået nogle private runder, vil du typisk være klar til DGU-kortet, lokal spilleret. Klubben kontakter dig, når din 3 måneders prøveperiode er ved at udløbe for at afklare fortsat medlemskab.

Ønsker du at fortsætte som fuldtids seniormedlem af klubben, spiller du det første år til halv pris – lokal spilleret. National spilleret (retten til at spille som greenfee gæst på andre baner) kræver, at der betales fuld kontingent. Dette giver retten til at spille gratis på Benniksgaard Golf Klubs bane – altså 2 baner for 1 kontingent.

Golf er for alle – og det kan spilles på tværs af alder, køn og erfaring med spillet.

  • Aabenraa Golfklub har et særdeles attraktivt kvalitetsprogram for begyndere.
  • Golf er en meget social sport – det kan spilles med venner og familie.
  • Golf er meget afstressende med store naturoplevelser.
  • Golf giver god motion – og undersøgelser viser i gennemsnit 5 år længere levetid.
  • Golf kan dyrkes, når du har lyst – træningsfaciliteter og bane er altid åbne.
  • Aabenraa Golfklub sætter det sociale i højsædet.
  • Aabenraa Golfklub er klubben for alle!

Spillere på drivingrange