Træner

PGA træner Ronni Christensen

Ronni Christensen er tilknyttet Aabenraa Golfklub som golftræner og varetager klubbens
begyndere, juniorer, og elitetræning, samt individuel undervisning.

Ronni har erfaring med undervisning af golfspillere på alle niveauer fra begyndere, klubspillere, juniorer, til spillere på højeste internationale niveau. Ronni har uddannet rigtig mange nybegyndere gennem tiden, og kommer til klubben med et detaljeret program, som skal sikre udvikling og glæde for de nye spillere i klubben. Han har de sidste 2 1/2 år været en del af den amerikanske dame tour, hvor der er fundet masser af inspiration og viden fra nogle af de bedste golftrænere i verden samt fysiske trænere. 

Al undervisningen foregår med Trackman, video mm, som gør det muligt at skabe en fælles platform for træner og spillere imellem. Undervisningen vil altid være tilpasset den enkelte spillers ambitioner og niveau.

Du kan holde dig løbende opdateret på Ronnis Facebook og hjemmeside for aktuelle undervisningsmuligheder, golfkurser, rejser og nyheder på udstyrssiden.  Under videoen finder du træningspriser og kontakt info. 

www.impactgolf.dk

https://www.facebook.com/impactgolf.dk/

Priser

Aktuelle priser for træning, udbyd af kurser og rejser med mere findes altid opdateret på www.impactgolf.dk .

Priserne er også gældende for gæster. Gæster der modtager undervisning i Aabenraa Golfklub kan gratis benytte alle træningsfaciliteterne, den dag der er booket undervisning. Lektioner kan bookes via golfbox, på telefon 53 81 01 38 eller på mail ronni@impactgolf.dk.

Kontakt

Ronni Christensen

Web: www.impactgolf.dk
Mail: ronni@impactgolf.dk
Telefon: 53 81 01 38
Adresse: Aabenraa Golfklub
Sandskærvej 150
6200 Aabenraa