Aabenraa Golfklub var stærkt repræsenteret ved D-Tour

Aabenraa Golfklub har bare de sejeste unger og vores Astronauter rejser ikke længere kun ud i “Galaksen” med Kaptajn Ronni – nu indtager de også solsystemer tættere på – så som i Kolding. 

Søndag d. 30. juni blev der nemlig igen afholdt D-Tour – denne gang 4. afdeling i 2024 der fandt sted i Birkemose Golfklub. De der har besøgt Birkemose ved, at denne bane er alt andet end flad og de unge ben blev derfor maximalt udfordret i løbet af dagen.

D-Tour er Danmarks største turnering for børn og unge. 
D-Tour består af 6 afdelinger og finalespil (Super Cup, Mini Cup og Maxi Cup) fordelt på U13, U16 og U25. Hver gruppe spiller på 2 forskellige niveauer: Mesterrækken og A-rækken. Se turneringsstrukturen, der spilles efter herunder.
Hver afdeling afvikles 6 forskellige steder fordelt i hele landet på fastsatte spilledage. 

Alfred Ejstrup Vedel Christensen deltog som den eneste Astronaut i D-Tour Mini, hvor han prøvede kræfterne med par 3 banen samt blev udfordret til Super 6 og Short Game. De ‘skæve’ greens drillede også i Birkemose, men det var en fantastisk dag. (Der føres ikke leaderboard for D-Tour Mini). 

Derudover var vi også repræsenteret i D-Tour – 18 hullers slagspil. Her skal man ha under 25 i handicap for at deltage. Silas Mattich kæmpede sig op og ned af ‘bjergene’ og landede til sidst på en flot 4. plads. (Se alle scores her)

Aabenraa Golfklub havde 5 deltagere i forskellige grupper i D-Tour – 9 huller stableford.

I U13 rækken, løb Kian Christensen med en flot 2. plads og Gustav Sommerlund fik en lige så flot 5. plads. Begge spillede bedre end deres handicap på dagen. (Se alle scores her)

De sidste 3 spillere deltog i U16 rækken. Her kom Noah Berg Gravengaard rundt til sit handicap på en flot 8. plads. Kevin Lindvang og Simon Wessel sluttede lidt længere nede i rækken, men Birkemose er også noget af en udfordring, når man ikke har spillet banen før. (Se alle scores her

På trods af mørke skyer samt en våd og kuperet bane, kom alle spillerne ind med flotte scores – og meget trætte ben.

Stærkt at Aabenraa Golfklub kunne stille op med 7 seje spillere til årets 4. afdeling af D-Tour. Nu ser alle frem til næste D-Tour som finder sted den 28. juli på Esbjerg Golfklub flotte bane. 

 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.