Kampagne! Køb Golfamore og få billet til Danish Golf Championship

Køb Golfamore 2024 – Du kan købe Golfamore i Aabenraa Golfklub – så støtter du klubben.

Elsker du også golf i alle dens former og leder du efter flere, nye og storslåede golfminder? Så har vi en ny kampagne, der er perfekt til dig!

Ved køb af Golfamore 2024 fra os får du lige nu en billet til Danish Golf Championship, værdi op til 270 DKK. Forkæl dig selv med en unik oplevelse i verdensklasse på en DP World Tour-turnering. Lad dig inspirere af profferne og tag den samme følelse med dig ud på banen hos os eller på en af de andre Golfamore-tilsluttede baner.

Billetten giver fri entré for en dag, torsdag-søndag. Kan du ikke komme til turneringen? Så kan du i stedet vælge det populære PLUS på købet, værdi 200 kr.

Tilbuddet gælder frem til 5/6-2024

Hvad er PLUS? 
Med PLUS kan dine medlemmer besøge golfbanerne igen til halv greenfee på de Golfamore-baner, som har PLUS-tider. Det betyder, at dine medlemmer kan besøge favoritbanerne igen og spare endnu flere penge på greenfee! PLUS-tider er lagt op på vores hjemmeside og i appen.

Med Golfamore 2024 spiller du på over 1300 baner i mere end 20 lande med 50% rabat på greenfee. Du sparer penge allerede efter 2-3 spillede runder med Golfamore 2024. Det er en virkelig god deal, hvis du spørger os!